Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a párotok magánnyomozót fogadott, hogy kémkedjen utánatok?
Ez durva :D
Ha valakit érdekel, van egy orosz sorozat, ami erről szól.
Soha nem láttam ennyire alávaló műsort, rosszabb mint a Maunika Sóu.
Néha van benne basaballütős jelenet is, amikor a végén kiderül a félrelépés és megtörténik a szembesítés.. a helyszínen a tett pillanatában...
"Hát nó'mális Margit!"
Ez akkora pénzkidobás lenne, hogy neki jobban fájna, hogy ki kellett fizetnie egy vagyont, a semmire, mint nekem, hogy ennyire... nem bízik bennem?! (Ez most ugye azért érdekes esetünkben, mert minden szabadidőmben vagy itthon vagyok, vagy a kutyával sétálok erdőbe, futiba, városba... gyakorlatilag életem tök unalmas, kiszámítható és behatárolható - amivel én elégedett is vagyok, de arra sincs fölös időm, hogy új ruhát vásároljak magamnak a legközelebbi butikba, mert be van táblázva az életem / és én meg mivel most még soványabb lettem, így a 2 hónapja lecserélt ruháim is lötyögnek rajtam, ezért szükségszerű lenne egy ruhatár frissítés).
Hát nálunk ez a nonszensz kategória. Nem titkolok semmit, nincs is időm még magamra sem. Még igazából a párommal túlvagyunk az ovis körökön, ő az egyetlen, aki mindent tud rólam, mert az olyan helyzeteket is elmondtam neki, amikor én szégyelltem magam. Ezek után neki elég kérdezni, és én bármit elmondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!