Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye van, hogy a gyerekek nálam maradjanak?
Férjem megcsalt, nem először és úgy döntöttem, hogy nem adok több esélyt.
Két kislányunk van, egy 6 és egy 1,5 éves.
Jelenleg gyeden vagyok, szóval eltartani ebből nem tudnám őket, de a munkahelyem visszavár. Azonban ő még úgy is többet keresne.
Ingatlana se neki, se nekem nincs, albérletben élünk. A gyerekeket nem akarom elveszíteni, de vele maradni sem akarok.
A fizetésedből el tudnád tartani hármótokat? Gyerektartás vagy lesz vagy nem, attól függően, hogy bejelentett munkára törekszik-e.
A vírus miatt amúgy is gazdasági válság jön, inognak a munkahelyek.
Szerintem tedd félre egy időre a büszkeséged és dolgozz a jövődön. Ha nem tudod eltartani magatokat, szerintem elveszítheted a gyerekeket. Én 3,5 éve ebben élek, de a gyerekem elvesztését nem kockáztatom meg. Nekem nincs senkim, neki nagy családja van. Ha itthon nem lenne fűtés, akkor is elveszteném a gyereket, ha nem akarnák tőlem elvenni, hiszen én magam vinném hozzájuk, hogy ne fázzon.
Nagyon lélekölő, de az is segít, hogy a gyerekkel imádják egymást. Közben én visszamentem dolgozni, megdupláztam a fizetésem és minden erőmmel azon vagyok, hogy önállósodni tudjak, egy tanfolyamra is beiratkoztam.
Ha van családi háttered, akkor nyilván segítenek. Ha nincs, akkor ne kapkodj, dolgozz a jövőtökön!
Sajnos itt Budapesten egyedül nem tudnám őket albérletben eltartani. Olyan színvonalon biztos nem, ahogyan most élnek. De anyuék biztosan segítenének. Ha velük laknánk, akkor már gond nélkül megélnénk. Sőt, bár a férjem többet keres, kifolyik a keze közül a pénz. És valószínűleg ő is az anyjához költözne velük.
Ha vidékre költöznénk, ahol felnőttem, ott egyedül is boldogulnék velük.
Szerezz be egy pasit, nem lesz nehéz, aztán egyből más felállásba kerülnek a dolgok a férjed szemszögéből is. Egyébként nagy eséllyel nálad maradnának a gyerekek, főleg mert még nagyon kicsik.
Ha tudsz, menjetek nagyszülőkhöz lakni egy ideig, nem fogod megbánni. Biztos melletted állnak, és rengeteget lehet spórolni az amúgy is kidobott albérletdíjjon.
Egyáltalán akarja az apa?
Mindketten csorok vagytok, szóval ez mindegy. Amúgy sem a pénz dönt, ha tudod biztosítani a körülményeket.
"egy szar házasságban felcsináltatja magát (többször is)"
Szövegértésből is elvéreztél?
Sehol nem volt rá még csak utalás is, hogy szar lett volna a házassága a gyerekek születése előtt, és arra sem, hogy a ne azóta csalta volna meg a férje, hanem már korábban.
Amúgy megkérdezhetem, hogy te mitől vagy ilyen megkeseredett és rosszindulatú?
Kitől nem kapsz annyi szeretetet, amire vágynál?
A volt férjem is akkor vadult be, amikor a második gyerekkel kiszolgáltatott helyzetbe kerültem.
És nem a falubikája típus volt, mielőtt rámmorognátok.
ha bíróság lesz a vége,akkor a kicsi biztos hogy veled marad és első fokon a 6 éves is.
aztán ha kitartó a férjed akkor megy 2.fokra és a 6 évest már megkérdezhetik,hogy kivel szeretne lenni,elbeszélget vele pszichológus és így akár 50% hogy hozzá kerül.
de ez rengeteg lóvéjába kerülne.
viszont ha vidékre akarsz költözni és ezzel nehezítve lesz a gyerekek láthatása,akkor valószínű hogy meg fogja lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!