Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért furcsa az, ha válás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért furcsa az, ha válás után nem akarok komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Lazat szeretnék, semmi komolyat. Lehetnek közös programok, vonzalom is, de osszebutorozni senkivel nem szeretnék. Miért csodálkoznak ezen sokan? Mások rögtön beleugtanak egy komoly elkotelezodesbe?
2020. márc. 17. 18:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"De lehet én gondolom rosszul, hogy azonnal beleugrani egy másik komoly kapcsolatba"

De beleugatni sem, már elnézést.

2020. márc. 17. 20:07
 12/17 A kérdező kommentje:
Én nem is kívánok beleugatni. Nem azért írtam le a férjem esetet. Sosem szóltam bele a dolgaiba. Mindneki úgy éli, ahogy akarja az életet.
2020. márc. 17. 20:13
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Számomra nem furcsa. Én is elváltam, először magamat szerettem volna rendbe tenni és nem belevágni egy új kapcsolatba.

De miért érdekel téged, hogy mások mit tartanak furcsának? Én abszolút nem törődök ilyenekkel. A volt férjemről meg azt sem tudom, hogy él-e vagy hal.

33N

2020. márc. 17. 21:30
 14/17 A kérdező kommentje:
Nekünk van egy közös gyerekünk, ezért szoktunk találkozni.
2020. márc. 17. 22:32
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva sejtettem. Ilyenkor, a saját védelmedben is jobb, ha nem foglalkozol többé az ő magánéletével. Akik meg (randipartnerek) NYOMÁST AKARNÁNAK GYAKOROLNI RÁD, hogy gondold meg magadat azügyben, hogy milyen távú kapcsolatot szeretnél, azokat azonnal küldd el melegebb égtájakra, mert semmi, de semmi joguk nincsen ehhez. Aki már szinte ismeretlenül ilyen parancsolgatós, attól a későbbiekre nézve sem lehet várni egyáltalán semmi jót.
2020. márc. 17. 22:42
 16/17 anonim ***** válasza:

Tök normális, szerintem.

Voltak nőim, de vagy négy év után lett az egyikből valami komoly

2020. márc. 23. 16:53
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem csodalkozik rajta senki. Nincs ezzel gond, csak akkor te meg azon ne csodalkozz, ha emiatt elutasitast kapsz
2021. jan. 2. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!