Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » NŐK, na ezzel mi lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NŐK, na ezzel mi lenne a gondotok?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek persze!

Válás.

A gyerek nálad marad.

Kikényszeríted a gyerektartást a bíróságon, ami X összeg/hó.

Miért kell ez, miközben a pasi jobb ajánlatot tesz?

Az ajánlat:

Kapsz egy minőségi, bútorozott lakást, használatra.

Egy számláról, havonta utalódik a teljes rezsi.

Minden, a gyerekkel kapcsolatos FONTOS kiadást a pasi fizet (kaja, ruha, orvos, oktatás,...).

1 azaz EGY feltétel van!

Nem lehet új, állandó, pláne hivatalos pasid, pláne nem olyan, aki odaköltözik!!!

2020. febr. 23. 14:16
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
95%

Ha elválok valakitől, azt azért teszem, mert valami miatt nem szeretném, hogy az életem része legyen.

Nem a dugás fontosabb, hanem az, hogy a válás után a gyerekem apjának semmi köze a magánéletemhez. Amíg a gyerekkel testileg-lelkileg rendben van minden, nem veszélyeztetem, normálisan élek, addig fizesd a gyerektartást és törődj a magad dolgával.

Attól, hogy valaki anya, még nem.szűnik meg nőnek lenni.

2020. febr. 23. 15:30
 22/41 anonim ***** válasza:
95%

Nem csoda, hogy váltok. Elmebeteg vagy.

Válás után te akarod megmondani hogyan éljen. Ilyenről még nem is hallottam.

2020. febr. 23. 15:33
 23/41 anonim ***** válasza:
94%
Bszki te beteg vagy...
2020. febr. 23. 15:45
 24/41 anonim ***** válasza:
93%

Persze hapikám, mi vagyok, hogy te eldöntsd a válás után, hogy lehet-e párom vagy sem?! Provokatív troll.

Inkább lemondanék a gyerek utáni pénzről is, de ilyen alja húzást egy percig se!

2020. febr. 23. 15:56
 25/41 anonim ***** válasza:
94%

Kérdés:

Mi lenne, ha az exed ennek ellenére beleszeret valakibe?

Gyerekkel együtt teszed utcára, és lehet menni?

Kíváncsi vagyok.

Azt ugye érted, hogy a válás után a nő az, akihez többé semmi közöd, és a gyereked az, akiről köteles vagy gondoskodni, és az apja maradsz?

2020. febr. 23. 16:04
 26/41 anonim ***** válasza:
93%
Na várjál csak Norbika. Tehát az az antinő aki nem prostituálja magát pénzért az ex férjének? Az az antinő aki hisz még a boldogságban és nem megy le lábtörlőbe? Nem vagy semmi figura.
2020. febr. 23. 18:54
 27/41 anonim ***** válasza:
91%
#27: csak trollkodik és shorbert norbit játszik.
2020. febr. 23. 19:16
 28/41 anonim ***** válasza:
85%

Az anyagi bántalmazás pont olyan, mint a fizikális. Ha a nő mégis ketyintene egyet, akkor gondolom meg is vernéd. Mert ennek ez az értelme.

A szexuális korlátozás nem abból ered, hogy a farkad kicsi volt neki, meg hogy ennek ellenére verted magad a sok pénzedre, amit megelégelt?

Az ilyen hülyegyerekeket nagyon helyesen szívatják a nők.

2020. febr. 23. 22:23
 29/41 anonim ***** válasza:
89%
Miért kellene magányosnak lennie örök életére csak mert megismert egy ekkora köcsögöt, mint te.
2020. febr. 24. 00:04
 30/41 anonim ***** válasza:
8%

#27 nem, nem azért. Az itteni általános sunyi gerinctelenkedéseitekért.

Igen, én vagyok sóder norbi, akitől idegrohamot kaptok, mert fájó pontra tapintottam :D

2020. febr. 24. 00:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!