Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NŐK, na ezzel mi lenne a gondotok?
Tisztelet a kivételnek persze!
Válás.
A gyerek nálad marad.
Kikényszeríted a gyerektartást a bíróságon, ami X összeg/hó.
Miért kell ez, miközben a pasi jobb ajánlatot tesz?
Az ajánlat:
Kapsz egy minőségi, bútorozott lakást, használatra.
Egy számláról, havonta utalódik a teljes rezsi.
Minden, a gyerekkel kapcsolatos FONTOS kiadást a pasi fizet (kaja, ruha, orvos, oktatás,...).
1 azaz EGY feltétel van!
Nem lehet új, állandó, pláne hivatalos pasid, pláne nem olyan, aki odaköltözik!!!
Ha elválok valakitől, azt azért teszem, mert valami miatt nem szeretném, hogy az életem része legyen.
Nem a dugás fontosabb, hanem az, hogy a válás után a gyerekem apjának semmi köze a magánéletemhez. Amíg a gyerekkel testileg-lelkileg rendben van minden, nem veszélyeztetem, normálisan élek, addig fizesd a gyerektartást és törődj a magad dolgával.
Attól, hogy valaki anya, még nem.szűnik meg nőnek lenni.
Nem csoda, hogy váltok. Elmebeteg vagy.
Válás után te akarod megmondani hogyan éljen. Ilyenről még nem is hallottam.
Persze hapikám, mi vagyok, hogy te eldöntsd a válás után, hogy lehet-e párom vagy sem?! Provokatív troll.
Inkább lemondanék a gyerek utáni pénzről is, de ilyen alja húzást egy percig se!
Kérdés:
Mi lenne, ha az exed ennek ellenére beleszeret valakibe?
Gyerekkel együtt teszed utcára, és lehet menni?
Kíváncsi vagyok.
Azt ugye érted, hogy a válás után a nő az, akihez többé semmi közöd, és a gyereked az, akiről köteles vagy gondoskodni, és az apja maradsz?
Az anyagi bántalmazás pont olyan, mint a fizikális. Ha a nő mégis ketyintene egyet, akkor gondolom meg is vernéd. Mert ennek ez az értelme.
A szexuális korlátozás nem abból ered, hogy a farkad kicsi volt neki, meg hogy ennek ellenére verted magad a sok pénzedre, amit megelégelt?
Az ilyen hülyegyerekeket nagyon helyesen szívatják a nők.
#27 nem, nem azért. Az itteni általános sunyi gerinctelenkedéseitekért.
Igen, én vagyok sóder norbi, akitől idegrohamot kaptok, mert fájó pontra tapintottam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!