Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NŐK, na ezzel mi lenne a gondotok?
Tisztelet a kivételnek persze!
Válás.
A gyerek nálad marad.
Kikényszeríted a gyerektartást a bíróságon, ami X összeg/hó.
Miért kell ez, miközben a pasi jobb ajánlatot tesz?
Az ajánlat:
Kapsz egy minőségi, bútorozott lakást, használatra.
Egy számláról, havonta utalódik a teljes rezsi.
Minden, a gyerekkel kapcsolatos FONTOS kiadást a pasi fizet (kaja, ruha, orvos, oktatás,...).
1 azaz EGY feltétel van!
Nem lehet új, állandó, pláne hivatalos pasid, pláne nem olyan, aki odaköltözik!!!
Az, hogy ez szó szerint egy elmebeteg ötlet?
Fizesd a bíró által meghatározott összeget a gyerek után, akiért részben te is felelős vagy, és még a gondolatától is szabadulj meg, hogy megmomdod egy másik felnőtt embernek, hogy mit csinálhat az életével, és milyen párkapcsolati lehetnek.
Komolyan azt hittem, hogy ilyen csak a közel kelethez hasonló lecsúszott helyeken fordul meg a férfiak helyében, de nem....
Utolsó, ostoba vagy, ha ez így lenne, akkor a második opciót választanák.
Kérdező, azért nem, mert ez így nem válás. Neked persze lehet új kapcsolatod, én meg rohadjak el egyedül, mert elváltam?
Tudod, miért váltam el /válnék el egy olyantól, mint te vagy? Mert még hiszek abban, hogy nekem is jár a boldogság. Egy olyan férfi, aki szeret és megbecsül, nem a tulajdonaként kezel (még a válás után is).
A gyerektartást pedig nem kéne "kikényszeríteni" normális apa számára ez nem kérdés. Beteg vagy, a kérdésed is az.
Hűha...
tehát inkább a hivatalos, havi 150.000 kell a nőknek, mint a lakás + rezsi + gyerek kiadásai kombináció?
Azaz inkább dughass, mint a gyereknek legyen biztos lakhatása, oktatása, élelme,...?
"Minden nő azon van, hogy az utolsó fillérig kiszipolyozzon."
Elég szar gyerekkorod lehetett, ha a szüleid sajnálták tőled az ételt, a ruhát. Gondolom őket is a bíróság kényszerítette, hogy tartsanak el téged. Minek csinál az gyereket, aki aztán nem hajlandó enni se adni neki?
A gyerektartás hol 150 ezer?
És nem, nem az a lényeg, hogy dughass, hanem hogy normális párkapcsolatot, szerelmet, boldogságot találj. Ennyire beteg nem lehet valaki, mint te, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!