Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztegettem hét évet, vagy jól felhasznált idö volt?
Szétköltöztem hét éve a ”páromtól ” nagyon rossz lelki állapotban voltam , anyagilag is , testileg is , elhizva .
Mentális szétesésem a sok bántás , stresszelés okozta , amit a szulöi házban sem volt másképp
A ” magány ” miatt az évek során kipihentem magam , lefogytam , megint vonzó nö lettem , de sajnos , ez nagyon sok évet vett igénybe , azért is mert elköltözésemkor a gyerekem is kisebb volt , 5,5 éves
Emiatt is érzem csak mostanra azt , hogy helyrejöttem , pihent vagyok
De ez , hogy ennyi idöt vett igénybe , nem veszteség mégis ennyi év?
Igen . Nem tukrözödik rajta semmi . Jó jegyei vannak , sportol .
Tény , hogy láthatta amit látott
Nem volt elvesztegetett idő, hiszen a 7 év alatt rendbe jöttél.
Szóval most van egy 13,5 éves gyermeked és ha jól gondolom, most szeretnél társat keresni.
Sokan buknak a csini anyukákra, úgyhogy sztem abszolút jó úton jársz. Szurkolok neked.
(gondolj bele mi lenne veled, ha régi pároddal maradsz...hidd el csak mélyebben lennél, úgyhogy mindenkeppen jó döntést hoztál 7 éve)
Köszi
Úgy érzem magam mint hosszù betegség után
Nem tudom ha társat akarok , megszoktam az egyedullétet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!