Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan kéri? Megteheti?
"... a nőjét zavarja! És ő akar lenni a "né".De hát így járt én azért nem veszem le ,h neki jó legyen."
Istenem, mennyire kicsinyes vagy, Kérdező! Én őszintén sajnálom az ilyen megkeseredett embereket, mint amilyen te is vagy.
Valószínűleg szúrja a begyét, hogy a volt férje talált nála jobbat (ami nem meglepő) és csak azért sem szedi le. Mindegy mert legalább megtudott szabadulni a kérdezőtől.
#24 Szegény annyira buta, hogy szerintem azt sem veszi észre, hogy rajta röhög mindenki. Ezzel a húzásával is csak azt bizonyítja a környezete előtt, hogy mai napig kapaszkodna a múlba. Komplett hülyét csinál magából.
Arról nem is beszélve, hogy amíg fontosabb neki az exférjével való hadakozás, a saját lehetőségeit cseszi el egy esetleges továbblépésre. A kutya nem fog szóbaálni XY-nével, akiről már a névviselése miatt is süt, hogy a múltban ragadt...
Néném azért nem vette le, mert szakmai körökben ezzel a névvel ismerték. Bár ő nem -né, hanem Tóth helyett Kovács Kata lett esküvő után.
Neki anyagi és presztizsveszteség lenne, így megtartotta az aszonnynevét.
A Kérdezőnél szó sincs szakmai háttérről. Leírta, hogy szimplán azért csinálja, hogy idegesítse az exét, és az exe új párját.
Ezért kicsinyes és szánalmas az egész asszony.
A férjed megcsalt, elhagyott, te ennek az embernek a nevét mégis magadon viseled, csak hogy a másik nőnek rossz legyen. Rettentően gyerekes hozzáállásod van.
Nincs jogi eszköze, hogy rákényszerítsen, de ezt nem is kellene kérnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!