Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 5 éve vagyok a férjemmel, a kapcsolatunk eleje olyan rózsaszín álom világ volt, megannyi érzéssel, de csak részemről. Válás merült fel bennem, mit tehetnék?
Nem vonom kétségbe, hogy te, mint anya mindent megteszel a gyerkedért, de bekell látnod, hogy te egyedül nem tudsz mindent megadni a gyereknek, amire neki szüksége lenne. Ezek pedig a stabil családi háttér és a szerető apát. Ezért írtam azt, amit írtam.
A többi anya egyébként nem érdekel, hiszen nem ők írták ezt a kérdést.
Egy jó kapcsolatért folyamatosan tenni kell, mindkét félnek. Azt, hogy Te mit teszel azt már leírtad, most szükséges lenne összeírni azokat amit a férjed tesz. Ezután mérlegelni.
Lehet, hogy Te nem azt kapod amire vágysz, de vajon azt adod-e amire a férjed vágyik? Arra van esély, ha Te megadod neki, amire neki van szüksége ( Ez lehet: elismerés, ajándék, érintés, szivesség, együtt tőltött idő.) akkor várhatóan viszonzást kapsz. Jó kideríteni ki mire vágyik, mert nem születtünk gondolatolvasónak. Minden korszakváltásnål, mint például a gyermek születés is, szükséges az újra tervezés.
Kívánom gyermeketek érdekében is a kapcsolatotok megujjulását. Mert ha ezt a problémát EGYÜTT oldjátok meg, mint az otthonteremtést, a gyermekvállalást, attól megerősödik a házasságotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!