Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Lassan 5 éve vagyok a férjemme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan 5 éve vagyok a férjemmel, a kapcsolatunk eleje olyan rózsaszín álom világ volt, megannyi érzéssel, de csak részemről. Válás merült fel bennem, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Itt jó,jó hogy kiönthetem a lelkem nektek,és jól esik ezt leírni.. 17 éves voltam mikor beleszerettem a férjembe,egy társaság, mindig lenyűgözött hogy olyan csendes,és a mosolya ,a mosolya gyönyörű volt.. Egyik nap bele néztem a szemébe, csodálatos érzés fogott el,úgy éreztem nekem ő kell,hogy köztünk kell hogy valami történjen.. Sokáig csak néztem,szinte nagyon feltűnően,ő észre sem vett,pedig nem volt senkije.. Majd egyik nap nem tudtam tovább magamba tartani a titkot,elmondtam neki hogy bele szerettem .Össze jöttünk,seta,séta , csodálatos volt minden,és az érzések is.. Majd rá 1 évre vettünk házat (kölcsön) éreztem hogy szeretem,és tudnám szeretni életem végéig,vele képzeltem el az életem, csak őt akartam magam mellé.. Be költöttünk,dolgoztunk mond ketten,sokat meséltem neki,énekeltem,főztem,mostam..Élet vidám voltam,szeretek beszélni,sokat,szeretem a zenét,a jó lélekig ható filmeket,olvasni.. Egyre inkább éreztem egy idő után,hogy nem ő a nekem való,nem tudott nevetni,ha énekeltem, elhulyeskedte,ha beszéltem a lelki világomról,nem figyelt oda ,nem mondott semmit,egy megértő szava nem volt hozzám, nem tudta kielégíteni a vágyaim.. De ekkor én erre annyira nem is figyeltem,majd szültem,semmibe szinte nem segített,teljesen magamra voltam utalva..Majd szülés követő egy évben,rájöttem hogy sok mindenbe hazudott,másnak állította be magát,ő nem is olyan ember,milliószor hazudott a szemembe.. De maradtam,hátha helyre jön minden,ugye majd az idő,és itt állok egyedül,mert válni akarok,úgy érzem, egyedül vagyok,nincs lelki társ,nincs már semmi,csak menni akarok,boldog akarok lenni..De sok kérdés megfordul a fejembe,vajon vajon lehetek még boldog,vagy létezik igazi lelki társ? Neki én vagyok az első,de bízni már nem tudok benne,nem érzem a biztonságot,és nem is szeretem,bár vannak olyan érzéseim hogy jol esik néha megölelni,de az igazi jó érzés az az,ha nincs itthon.. Jól érzem magam a gyerekkel,akkor tudok igazán magunkra, magamra,és rá figyelni,ha a férjem nincs itthon.. Ti.mit tennetek ilyen esetben?

2019. dec. 22. 22:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nem vonom kétségbe, hogy te, mint anya mindent megteszel a gyerkedért, de bekell látnod, hogy te egyedül nem tudsz mindent megadni a gyereknek, amire neki szüksége lenne. Ezek pedig a stabil családi háttér és a szerető apát. Ezért írtam azt, amit írtam.

A többi anya egyébként nem érdekel, hiszen nem ők írták ezt a kérdést.

2019. dec. 23. 23:08
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Hallgass a lelkiismeredtedre és gondolj arra mi volna a legjobb a gyermekednek. És tudni fogod mi a helyes döntés. A legjobbakat kívánom, az ima is sokat segít ilyenkor.
2019. dec. 24. 12:06
 23/24 1Léna ***** válasza:
100%

Egy jó kapcsolatért folyamatosan tenni kell, mindkét félnek. Azt, hogy Te mit teszel azt már leírtad, most szükséges lenne összeírni azokat amit a férjed tesz. Ezután mérlegelni.

Lehet, hogy Te nem azt kapod amire vágysz, de vajon azt adod-e amire a férjed vágyik? Arra van esély, ha Te megadod neki, amire neki van szüksége ( Ez lehet: elismerés, ajándék, érintés, szivesség, együtt tőltött idő.) akkor várhatóan viszonzást kapsz. Jó kideríteni ki mire vágyik, mert nem születtünk gondolatolvasónak. Minden korszakváltásnål, mint például a gyermek születés is, szükséges az újra tervezés.

Kívánom gyermeketek érdekében is a kapcsolatotok megujjulását. Mert ha ezt a problémát EGYÜTT oldjátok meg, mint az otthonteremtést, a gyermekvállalást, attól megerősödik a házasságotok.

2019. dec. 26. 10:26
 24/24 A kérdező kommentje:
Kedves mindenki,már egy ideje nem írtam,de rengeteg jó tanácsot adtatok..Sokat -beszélgettünk,jelenleg nem dolgozunk és tudunk együtt lenni,utazunk,vásárolunk.. Most össze hozott bennünket minden,sok a szex,a csók a megértés.. Úgy érzem ennél csak jobb lehet ha teszünk együtt érte.. :) köszönöm nektek. Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok nektek
2019. dec. 26. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!