Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire vagyok becsülve?
Figyelt kérdés
Nagyon megbàntott a férjem tegnap.A gyerkőceink a nagyszülőknél aludtak tegnap,mi meg tavaly december óta nem voltunk sehol kettesben!!!Mondtam neki hogy menjünk el bilcsizni vagy szórakozni valahová.Erre ö hogy mit képzelek en nem vagyok 16 éves hogy kocsmába menjünk biliardozni,diszkóba meg főleg nem fogunk menni.Meg hogy mennyi pénzem van nekem,ha szórakozni akarok elmenni!!?Ő 3 x annyit keres mint én.És ezt tegnap ezzekkel a mondataival eléggé a tudtomra adta hogy mihez tarcsam magam,de visszatérve egyből mondta ha gondolom meg ő amúgy is nagyon enne valamit akkor elmehetunk a másik városba lévő tescoba,ahol sejtésem szerint biztos elköltöttünk volna 10 ezret mert neki ez kell az kell.Nem vagyunk anyagilag megszorulva,sporolt pénzünk is van,ennek ellenére nekem állt ilyennel.Nagyon rosszul esett tőle hogy egy biliardozas is ingyen van,esetleg ittunk volna valamit,vagy ha szórakozni mentünk volna az sem került volna sokba.Múlt hónapban is ott aludtak a gyerekek azelőtt is,mégsem voltunk sehol akkor sem hiába szerettem volna menni,majdcsak ugyan ezeket mondta.Annyira önzőnek tartom hogy 1 estére nem erőlteti meg magàt értem,miattunk.Hiába mondtam neki hogy nem csak 16 évesek járnak szórakozni,meg most vagyunk fiatalok.Úgy érzem ez a vég nekünk.Nem tisztel,lenéz engem holott màr 11 éve együtt vagyunk,minden munkát megcsinàlok itthon is hogy neki annyival kevesebbet keljen.Nem mindig volt ilyen csak amióta ő jóval többet keres.Most meg azt sem tudja mi bajom van..mert szerinte nem mondott semmi olyat.Rà sem akarok nézni,a szerelem utolso kis làngját is sikerült kiölnie belőlem.Igazából nincs kérdés,jól esett leirni,ha van tanácsotok szivesen meghallgatom.
Szerintem is ugyanide futnak ki a hosszú kapcsolatok, mert a körülmények és az emberek változnak.
Az egyedül élésről meg az szokott eszembe jutni, hogy de hát így is egyedül vagyok, még tetézzem is egy válási hercehurcával...
2019. nov. 23. 11:23
12/22 anonim válasza:
Azért nem minden kapcsolat jut ide. Mi minden második hétvégén megyünk valamerre.
Ti nem illetek össze, és ez most jött erősebben felszínre.
Arra mit reagálna, ha te barátnővel, vagy társasággal mennél biliárdozni? Nem muszáj vele kimozdulni, ha ő nem akar.
2019. nov. 23. 11:34
13/22 anonim válasza:
Szerintem ennek nincs jövője. Hasonló miatt szakítottam, igaz 1 év után csak. Ő és én teljesen mást akartunk, kb szórakozni se jártunk együtt.
2019. nov. 23. 11:37
14/22 anonim válasza:
"Szerintem is ugyanide futnak ki a hosszú kapcsolatok, mert a körülmények és az emberek változnak."
Ez nem igaz. Az embernek önmaga miatt is kéne, hogy igénye legyen kimozdulni a lakásból.
2019. nov. 23. 11:43
15/22 anonim válasza:
Sajnálom hogy ezt kell átélned. Nem könnyű, de helyes döntést sem hozni mert ott vannak a gyerekek. De sajnos idővel ennek a kapcsolatnak teljesen vége lesz vagy már vége mert ezek komoly jelek ha a másik nem nyitott egy kapcsolatban hogy azt építse érzelmileg.
2019. nov. 23. 12:04
16/22 A kérdező kommentje:
Nemtudom mi romlott el ennyire,de ez azóta van hogy ő jobban keres.Kb 1,5 éve.Igen lehet eltérőek az igényeink de...lehet én vagyok a naiv meg a jóhiszemű de én teszek tennék azért hogy ő boldogabb legyen.Igy lehetne fenttartani egy kapcsolatot.Sokszor nekem sem volt kedvem ahhoz amit ő talàlt ki,de próbáltam jól érezni magam.Szerintem ez forditt helyzetben is úgy kéne legyen!!1 éve nem voltunk sehol.Hàt,volt időszak idén amikor eljartam a baratnőimhez vagy ők jöttek,nem mentünk sehova,csak otthon ittunk pàr pohár bort,de màr ez sem,mindig balhézott miatta..mert hogy ő se megy.Százszor mondtam neki ülj a biciklire menj le a baràtodhoz igyatok egy sört,dumàljatok.Sose ment..szoval akkor én sem mentem..nem akartam hallgatni utana 2 napig az ugatàsàt.Ha hozzàm jottek az sem volt jo.Az utolso ilyennél a fejemhez vàgta hogy kint ültél 11 ig..itt nàlunk.Most már ott tartok hogy lehet én vagyok a sok tényleg,vagy követelőző vagyok.😢
2019. nov. 23. 12:06
17/22 anonim válasza:
Mért csodàlkoznak az ilyen férjek ha az asszony félrekúr. Meg is érdemlik.
A törődés, odafigyelés, kedvesség nem pénz kérdése.
2019. nov. 23. 12:16
18/22 anonim válasza:
Jól keres 1,5 éve, de nem lehet, h jobban le is stresszeli, ill. fárasztja? Lehet ez a gond...
2019. nov. 23. 13:25
19/22 anonim válasza:
Miért kéne kocsmában billiárdozni? Lehet jobb helyeken is :DD... de kétlem hogy ezzel lenne baja. Viszont ha nem tisztel, ott ette meg a fene az egészet. Lehet hogy 3x többet keres, de emberileg igencsak leszerepelt és így alulmaradt... maradjunk ennyiben. Kár hogy nem tudtad ezt szép ívvel még melegében tálalni neki, mert ha én lennék a neje csak nézne nagyot, ha azért akarna fölém kerekedni mert bankóból több üti a markát. A kutya meg a fáját, a hálátlan férjeknek... jól el kéne verni a seggüket. :D
2019. nov. 23. 15:28
20/22 anonim válasza:
(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy ha ez így marad és elveszít titeket, akkor lehet tanulni szépen azt, miszerint a pénz nem boldogít. Így hiába keresett nálad többet, mégis elveszíti a családját... és dilemmázhat egyedül az újonnan bérelt lakásában mi éri meg az életben igazán. Egyébként egy éles beszélgetésben ezt is meg lehet fogalmazni. Ha esetleg nem egyértelmű, hogy mi az értékrendje. De nyugodtan rugdosd csak meg ezen a területen is, hogy azon kívül emberileg mit tud felmutatni, mint hogy JELENLEG annyit keres amennyi miatt ekkora lett az egója? Várom én is a választ. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!