Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mire jó a nőknek ez a sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire jó a nőknek ez a sok válás, hogy 10 ből 6 harmincas, negyvenes pár elválik? Hogy utána a legtöbb férfi ne fizesse a gyerektartást?

Figyelt kérdés
Nagyon sok fiatal 30-as, negyvenöt alatti párokat ismerek, ahol a nők el akarnak válni, vagy meg is történt. Zömében a nők kezdeményezik ezt. Majd a férfi be van utána jelentve a magyar v külföldi cégnél (vagy kimennek németbe ezek a férfiak ezután) minimálbérre, így szinte nem is kell fizetniük gyerektartást, vagy minimum összeget. Mire jó ez a nőknek, hogy utána meg egyedül nevelik a gyereket? Egy 33 feletti nő 10 per 9 férfinak akkor sem kell már rendes kapcsolatra (max szexre), ha jól is néz ki.
2019. okt. 26. 12:52
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
88%
Nem ezt mondtam, csak azt, hogy én inkább ezt láttam magam körül. Te meg ezek szerint mást. Mindenesetre nem a te magyarázatod az egyetlen magyarázat a jelenségre. Igenis van, hogy egy nőnek megjön az esze és jobb későn mint soha alapon eltávolítja a szemetet a házból.
2019. okt. 26. 16:34
 22/30 anonim ***** válasza:

A 20as vagyok. Bocs, nem írtam oda, hogy IRÓNIA:ON.

Én is veled értek egyet, 21es.

2019. okt. 26. 16:37
 23/30 anonim ***** válasza:
6%
Egyszerűen nem következetesek a nők. 24 évesen azt mondja, hogy na most aztán házasság, mert el fogok késni, és mi lesz velem. Bumm, ezzel pont 32 éves korára jutnak el oda, hogy válás. Ja, hogy aztán meg megy a sírás hogy jajj szemét férfiak milyen dolog az hogy nem kellek gyerekkel, pedig ilyen olyan szép vagyok. Hát sorry... de az elvált gyerekes anyuka az esetek nagy részében a következetlenség megtestesítője.
2019. okt. 26. 16:52
 24/30 anonim ***** válasza:
97%
Mert a férfiak következetesek, mi... Ha a 24 éves nő nem akar házasodni, akkor meg azt mondjátok, mire vár, hogy elmúljon 30 aztán senkinek se kelljen.
2019. okt. 26. 17:01
 25/30 anonim ***** válasza:
2%
Igen. Mert ilyet egy férfi sem mond, csak te találtad most ki.
2019. okt. 26. 17:06
 26/30 anonim ***** válasza:
97%
Aha. Ez aztán nagy érv :D Én találtam ki? Olvasgasd a gykt.
2019. okt. 26. 17:39
 27/30 anonim ***** válasza:
91%

Istenem ezek a "nagy" férfiak hogy tudnsk itt gyk-n pityogni 😂😂😂😂

Na gondolom ezert válnak a nők.... ennél még egyedül is jobb.

2019. okt. 27. 09:40
 28/30 anonim ***** válasza:
9%
Ha ti nől önmagatokban ilyen tökéletesek vagytok, minek zsaroljátok ki a házasságot? Ha egyszer annnnyival jobb egyedül...
2019. okt. 27. 11:18
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Személy szerint elítélem a kizsarolókat.

És nem hiszek abban sem, hogy egy egészséges, kiegyensúlyozott, kölcsönösen támogató kapcsolatnál IS jobb egyedül. Nekem legalábbis nem az.

És bár eredetileg nem akartam házasodni, mégis igent mondtam, mert azt hittem, hogy a mi kapcsolatunk is olyan, mint amit fentebb írtam.

Nem, nem volt az, és nem menet közben romlott el a szuperjó.

Csak kellő önismeret és önkritika nélkül összeszerelmesedve kusza dolgokat tudunk csinálni.

Úgyhogy egyedül most már jobb, de nem gondolom, hogy ennél fantasztikusabb dolog nem törtenhet velem.

Nagyszerű érzés szeretni és szeretve lenni, kellő érettseggel a fejünkben-szívünkben pláne.

De most így jó, sokkal jobb, mint alázva, zsarolva, hibáztatva, megtörve. Így érthető remélem.

2019. okt. 27. 11:25
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Sose találkoztam még olyan nővel aki kizsarolta volna, amúgy meg minek kell olyan baleknak lenni hogy ennek ellenére el is veszi?
2019. okt. 27. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!