Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jó a nőknek ez a sok válás, hogy 10 ből 6 harmincas, negyvenes pár elválik? Hogy utána a legtöbb férfi ne fizesse a gyerektartást?
A 20as vagyok. Bocs, nem írtam oda, hogy IRÓNIA:ON.
Én is veled értek egyet, 21es.
Istenem ezek a "nagy" férfiak hogy tudnsk itt gyk-n pityogni 😂😂😂😂
Na gondolom ezert válnak a nők.... ennél még egyedül is jobb.
Személy szerint elítélem a kizsarolókat.
És nem hiszek abban sem, hogy egy egészséges, kiegyensúlyozott, kölcsönösen támogató kapcsolatnál IS jobb egyedül. Nekem legalábbis nem az.
És bár eredetileg nem akartam házasodni, mégis igent mondtam, mert azt hittem, hogy a mi kapcsolatunk is olyan, mint amit fentebb írtam.
Nem, nem volt az, és nem menet közben romlott el a szuperjó.
Csak kellő önismeret és önkritika nélkül összeszerelmesedve kusza dolgokat tudunk csinálni.
Úgyhogy egyedül most már jobb, de nem gondolom, hogy ennél fantasztikusabb dolog nem törtenhet velem.
Nagyszerű érzés szeretni és szeretve lenni, kellő érettseggel a fejünkben-szívünkben pláne.
De most így jó, sokkal jobb, mint alázva, zsarolva, hibáztatva, megtörve. Így érthető remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!