Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is mindig a nő válik el?
Úgy értem hogy egy férfi inkább szeretőt tart, de nem adja fel a meglévő családi életét. A nő válik, ha megtudja h csalja a férje.
Ha meg a nő csalja a férfit, a nő el is akar válni.
Vélemények, tapasztalatok?
Itt tényleg csak általánosságban beszélhetünk. Nem minden ember, nem minden házasság ugyanolyan. Viszont a környezetemben is az általad vázolt felállásból láttam többet.
(De mondjuk rám pont egyik állítás sem igaz. )
27/N
Szerintem nem, ráadásul sokszor nem megcsalás miatt válnak a párok.
Tapasztalatom szerint viszont a férfiak minden ilyen magánéleti "lépcsőt" jobban halogatnak, az összeköltözést is, a gyerekeket is, a házasság helyett elég az együttélés, a válás helyett is elég a külön... szóval a macerás részeket szeretik kihagyni.:D
Több nő kezdeményez válást, ez statisztikai tény.
Ez szerintem ezerszer egyenesebb, mint csak azért bennemaradni egy kapcsolatban, mert belekényelmesedtél.
Úgy tudom, 70%-ban a nők kezdeményezik a válást.
De teljes ostobaság azt feltételezni, hogy mindig megcsalás vezet a váláshoz. Egyszerűen túl sok lesz a veszekedés, túl kevés a békés pillanat.
Nem mindig de többségében.
Mert a férfi belekényelmesedik, nem akarja otthagyni a gyerekeket,jó hogy otthon van a meleg vacsora meg az ingyen cseléd. Mast se tesz, csak dolgozik, otthon meg túrja az orrát, vakarja a tökeit és fingik felvaltva.
Sok szeretőt is tart, az asszonyt elhanyagolja.
Aztan nőnek a gyerekek és a nő ráeszmél, hogy szülőként egyedül van, nő számba nem veszik, tehát rakja szét a lábait de abba túl sok öröme nem lesz.Ugyanúgy dolgozik, aztán este otthon nem a pihenés várja hanem a 2.műszak. Addigra már ő is keres, önálló, nem függ. Hát akkor miért szolgálja ki még a kisfiúva vált férjét is????
Pláne ha még félre is dug esetleg...
Beadja a válópert aztán a férfi csal azzal tud jönni hogy őőőőő dolgozott meg dolgozik 🤣🤣🤣 és persze mindig a nő a pénzéhes... de a gyerek nem kell a férfinak 😉
1000 ilyet láttam már. ...
Az igazság az hogy a nők 100szor életképesebbek egyedül gyerekkel ia mint a férfiak.
A válás nem probléma utolsó. Azzal van probléma, hogy olyan dolog is az asszony birtokába kerülhet vagyonosztásnál ami őt nem illeti. Ezért a férfi társaimnak azt tanácsolom házasság előtt saját névre vegyenek ingatlant saját pénzből. Aztán az asszony ha válni akar mehet utána a híd alá is, mert abból a pénzből nem lát majd semmit. Mert ugye kényelmes a pitsát berakni egy előre kész komfortos fűtött lakásba ugye? Nem kellett érte megdolgoznia a muncusnak.
A közös rezsihasználat meg csak egy dolog. Ő is fogyaszt, tehát ha ő is fizeti felesben attól még nem jogosítja fel, hogy övé is az ingatlan. Max haszonélvezője. Mi férfiak inkább a pénzünket féltjük, mint egy rossz kapcsolatot. Ha már rossz, akkor a nőlény mehet ahová akar. Le se sz@rnám.
Nem tudom miért törvényszerű szerinted, hogy a férj a pénzes, a nő meg mehet a híd alá.
Nálunk nekem van házasság előtt vett családi házam, a férjemnek nincs ingatlanja,mondjuk sose gondoltam úgy a férjemre, hogy belerakta a készbe a pitsáját.
Bár gondolom a keserű tapasztalat beszél belőled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!