Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek is mindig a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is mindig a nő válik el?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy egy férfi inkább szeretőt tart, de nem adja fel a meglévő családi életét. A nő válik, ha megtudja h csalja a férje.

Ha meg a nő csalja a férfit, a nő el is akar válni.

Vélemények, tapasztalatok?

2019. okt. 21. 14:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Itt tényleg csak általánosságban beszélhetünk. Nem minden ember, nem minden házasság ugyanolyan. Viszont a környezetemben is az általad vázolt felállásból láttam többet.

(De mondjuk rám pont egyik állítás sem igaz. )

27/N

2019. okt. 21. 14:49
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Meg a fenéket.
2019. okt. 21. 14:51
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem, ráadásul sokszor nem megcsalás miatt válnak a párok.

Tapasztalatom szerint viszont a férfiak minden ilyen magánéleti "lépcsőt" jobban halogatnak, az összeköltözést is, a gyerekeket is, a házasság helyett elég az együttélés, a válás helyett is elég a külön... szóval a macerás részeket szeretik kihagyni.:D

2019. okt. 21. 15:18
 4/13 anonim ***** válasza:
84%

Több nő kezdeményez válást, ez statisztikai tény.

Ez szerintem ezerszer egyenesebb, mint csak azért bennemaradni egy kapcsolatban, mert belekényelmesedtél.

2019. okt. 21. 15:19
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tudom, 70%-ban a nők kezdeményezik a válást.

De teljes ostobaság azt feltételezni, hogy mindig megcsalás vezet a váláshoz. Egyszerűen túl sok lesz a veszekedés, túl kevés a békés pillanat.

2019. okt. 21. 16:08
 6/13 anonim ***** válasza:
19%
Mert a legtöbb nő az anyagi oldalt nézi a férfi pedig aki jól keres megtartani akarja azt. Nyilvánvaló, hogy aki többet keres, többet is ad a konyhára. Válásnál ez nem szempont, ha a férfi nem figyelt a részletekre. Kezdetnek annyi, hogy az ő nevén legyen az ingatlan, ha ő vette. A bankszámlához semmi köze vaginásnak. Kivétel, ha közös számlára érkezik a bevétel.
2019. okt. 21. 17:33
 7/13 anonim ***** válasza:
53%
A nők sem akarnak válni ha szeretőt tartanak.
2019. okt. 22. 03:50
 8/13 anonim ***** válasza:
81%

Nem mindig de többségében.

Mert a férfi belekényelmesedik, nem akarja otthagyni a gyerekeket,jó hogy otthon van a meleg vacsora meg az ingyen cseléd. Mast se tesz, csak dolgozik, otthon meg túrja az orrát, vakarja a tökeit és fingik felvaltva.

Sok szeretőt is tart, az asszonyt elhanyagolja.

Aztan nőnek a gyerekek és a nő ráeszmél, hogy szülőként egyedül van, nő számba nem veszik, tehát rakja szét a lábait de abba túl sok öröme nem lesz.Ugyanúgy dolgozik, aztán este otthon nem a pihenés várja hanem a 2.műszak. Addigra már ő is keres, önálló, nem függ. Hát akkor miért szolgálja ki még a kisfiúva vált férjét is????

Pláne ha még félre is dug esetleg...

Beadja a válópert aztán a férfi csal azzal tud jönni hogy őőőőő dolgozott meg dolgozik 🤣🤣🤣 és persze mindig a nő a pénzéhes... de a gyerek nem kell a férfinak 😉

1000 ilyet láttam már. ...

Az igazság az hogy a nők 100szor életképesebbek egyedül gyerekkel ia mint a férfiak.

2019. okt. 22. 11:56
 9/13 anonim ***** válasza:
33%

A válás nem probléma utolsó. Azzal van probléma, hogy olyan dolog is az asszony birtokába kerülhet vagyonosztásnál ami őt nem illeti. Ezért a férfi társaimnak azt tanácsolom házasság előtt saját névre vegyenek ingatlant saját pénzből. Aztán az asszony ha válni akar mehet utána a híd alá is, mert abból a pénzből nem lát majd semmit. Mert ugye kényelmes a pitsát berakni egy előre kész komfortos fűtött lakásba ugye? Nem kellett érte megdolgoznia a muncusnak.

A közös rezsihasználat meg csak egy dolog. Ő is fogyaszt, tehát ha ő is fizeti felesben attól még nem jogosítja fel, hogy övé is az ingatlan. Max haszonélvezője. Mi férfiak inkább a pénzünket féltjük, mint egy rossz kapcsolatot. Ha már rossz, akkor a nőlény mehet ahová akar. Le se sz@rnám.

2019. okt. 22. 13:26
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért törvényszerű szerinted, hogy a férj a pénzes, a nő meg mehet a híd alá.

Nálunk nekem van házasság előtt vett családi házam, a férjemnek nincs ingatlanja,mondjuk sose gondoltam úgy a férjemre, hogy belerakta a készbe a pitsáját.

Bár gondolom a keserű tapasztalat beszél belőled...

2019. okt. 22. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!