Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim pajtiznak a volt férjemmel, mit tegyek?
Egy képmutató embernek látom, aki kifelé él, és akinek a gyerek csak arra kell, hogy mutogathassa, mint valami trófeát, miközben a gyereknevelés és ellátás feladataiba soha egy fikarcnyit sem szállt be
És itt szépen megfogalmaztad milyen ember is...
És most figyelj!!!
Te pedig egy okos intelligens nő vagy akinek hatalmas önbecsülése van és egyszerűen azt mondod hogy "lesz.rom mit csinálnak"....
Nyilván nem egészséges amit csinálnak de neked és a gyermekednek megvan a saját életetek boldogságban békességben és ez a lényeg!
41N
Szia!
Megértem a fájdalmadat, ami abból adódik, hogy úgy érzed, a szüleid kiállnak egy téged bántalmazó mellett. Együtt tudok érezni. Arra tippelek, hogy ők nem, mint volt ferjedre gondolnak, hanem mint az unokájuk apjára, és az is marad örökre. Plusz el is mondod, a kép, amit az exed mutatott, szerethető, gyanítom ő egészen máshogy érkezelte, adta elő a ti valasotokat. Talán a szüleid úgy vannak vele, hogy a válás a ti dolgotok, ők nem kívánnak igazságot tenni, és megszakìtani az unokájuk apjával a kapcsolatot, akit ráadásul szeretnek is.
Mit tennek? Elmondanám a szüleimnek az érzéseimet, és ha ettől sem változna semmi, élnèm tovább az életem, két dologgal:
1. Nyomatekositanam, hogy az ő kapcsolatukról én nem akarok tudni semmit.
2. Olyan férfit választanèk tarsamul, aki van annyira intelligens, hogy a szüleim döntéséért nem engem hibáztat.
Kérdező, azon túl, hogy elmondod a véleményed, semmit ne tegyél. Tudod, a szüleid is felnőtt emberek, az exed is az, semmi beleszólásod sincs abba, hogy kivel barátkozzanak és kivel ne.
Egyébként valószínű, hogy a válásban nem veled értenek egyet, de ezzel megint nem tudsz mit tenni, joguk van a saját véleményükhöz.
Az egyetlen ésszerű lehetőséged, hogy nem foglalkozol a dologgal.
Megértelek, de tojd le őket.
38/N, elvált, majd újra házas+gyerekes
El kell viselned. Örökre...
A szüleid felnőttek. Joguk van azzal jóban lenni akivel akarnak. Ebben nincs bekeszólásod.
Lehet, hogy tényleg egy kicsit téged hibáztatnak a válásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!