Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Létezik olyan, h egy családot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, h egy családot, csak a 2 gyerek tart össze, semmi más? Pl. Nincs sex, de a pasi rendszeresen máshoz jár. De válni a 2 gyerek miatt nem akar.5 év házasság után így meg lehet unni egymást? Mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 20:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom menthető-e. Én már belefáradtam az állandó (és hiábavaló) kezdeményezésekbe. Azt is gondolom, ha szeretne, minden nap lenne szex. Nem rajtam múlik.

Nem hordja a gyűrűjét sem, fennhangon mondogatja, hogy a mi házasságunk kuka.

Ja, és nem hajlandó a gyerekeket kölcsönadni a szüleimnek (mert utálja őket), hogy értelmesen kettesben lehessünk, neki meg nem élnek már.

Néha már azt hiszen direkt csinálja.

Én tulajdonképpen azt várom meddig lehet még húzni ezt és mikor dönti ki végre valamelyikünk a kukát.

2010. júl. 14. 22:16
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom. Hosszútávon mindenki szenved egy látszat kapcsolatban. Egyedül nem megy. Egyedül nem lehet fenntartani egy kapcsolatot.
2010. júl. 14. 22:25
 13/17 anonim ***** válasza:
Mi eljutottunk odáig 14 év házasság után, hogy el is költözött a férjem, mert túlságosan sok volt már a sérelem mindkettőnkben, és egyszerűen nem jutottunk sehová a megoldással. Persze volt egy lány is, aki üdvözölte ezt a lépését, és már a közös jövőjüket tervezte. Eltelt azóta egy fél év, egyre többször mondja, hogy jó lenne "normálisan" élni, kiábrándult a lányból, hiányzik a két gyerek és én is a napi életéből. Sokszor jön hozzánk, de megbeszéltük, hogy nem költözik még haza, mert mindkettőnkben van még bőven régi sérelem. Egyszerűen azt nem tudom elhinni, amikor a kérdező által felvázolt szitura gondolok, hogy öt év az nagy nagyon rövid ahhoz, hogy ennyire rosszra forduljon minden. Nem vagyok egyébként válás párti, és hiába mondja mindenki, hogy jobb egyszülős családban élni, kicsit úgy érzem, ezzel is a lelkiismeretünket akarjuk megnyugtatni, hogy lám, nemcsak magamnak, a gyereknek is így teszek jót. Hiszem, hogy a mi házasságunk is megmenthető még, és teszek is ezért.
2010. júl. 15. 10:45
 14/17 anonim ***** válasza:
Utolsó! Bár mindenki így gondolkozna :) Nagyon tisztelem ezt a gondolkodásmódot!
2010. júl. 15. 12:19
 15/17 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti!

De igazad van!!!!! Ez a "jobb lesz így a gyereknek is" duma nagyon önző....

2010. júl. 15. 13:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem létezik, és ezt hívják nyitott házasságnak. 28L
2010. júl. 16. 11:46
 17/17 anonim ***** válasza:
szerintem akkor nyitott a házasság, ha azt ketten "kinyitják", itt azonban úgy tűnik a nőnek nem jó, és szó sincs arról, hogy ő is félrenéz(het)ne, arról sem, hogy a házasságuk szexel lenne teljes. Ez az egész csak egy siralmas állapot, nem házasság :-((((
2010. júl. 16. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!