Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Beadtam a vàlopert ügyvèdnèl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beadtam a vàlopert ügyvèdnèl most a férjem is üzeni hogy ràmiratja a perköltsèget stb . Mi Ez?

Figyelt kérdés
2019. szept. 4. 18:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Érdekes térded lehet. Szerintem nézesd meg orvossal.
2019. szept. 4. 18:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Normálisabban írd le légyszives.
2019. szept. 4. 18:25
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Nekem a könyököm sajog. Ott jön ki a sok értelmetlen kérdés.
2019. szept. 4. 18:30
 4/11 SHARON TATE ***** válasza:
95%
A férje üzeni. Autocorrect.
2019. szept. 4. 18:44
 5/11 A kérdező kommentje:
Az ügyvèdnèl beadtam.de férjem nem is tudott erről.most meg ezt írta hogy ő is inditanà a vâlàst ès a perköltsèget ràm íratja.
2019. szept. 4. 20:52
 6/11 A kérdező kommentje:

Tudni illik rádirattam a perköltséget. :)Ja igen....de a válóper költségét még ki kellene fizetned....mert kb azt is levonatom tőled!

LEMASOLTAM amit IRT.

2019. szept. 4. 20:55
 7/11 Rockarc ***** válasza:
94%

Hulyeseg, nincs ilyen. A valokeresethez ranyalazod a 30.000 forintos illetekbelyeget, es onnantol lezajlik az egesz, nincs mas koltseg. Pontosabban az illetekbelyeg a koltseg, amit az allamnak fizetsz a biroi szolgaltasert. Ha a ferjed akar ugyvedet, annak lesz koltsege, de az mar az o zsebebol megy, senki nem kotelezi ra, hogy ugyvedet fogadjon. Ahogy arra sem, hogy limuzint bereljen, hogy azzal erkezzen a targyalasra.

Ne hagyd hulyesegekkel megteveszteni magad, pont erre megy, hogy elbizonytalanitson.

43F

2019. szept. 4. 23:01
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Egész pontosan a 30 ezer forintot te fizeted mert te indítottad az eljárást, ha kicsit vársz akkor a férjed indította volna és akkor ő fizeti. Egyéb költség nincs. Ő semmit nem tud rád iratni. Nem minősítjük az ilyen ügyeket, remélem emiatt válsz.
2019. szept. 5. 07:25
 9/11 anonim ***** válasza:
44%
Ha nem egykörös lesz, akkor az ügyvédeken kívül más nem jár jól. Kellett neked házasodni...
2019. szept. 5. 07:56
 10/11 De La Cruse ***** válasza:
0%

Amennyibe a válás kerül a pénzen és az érzelmi valamint a gyermekekben okozott károkat egybe véve

Negyed annyi erővel boldoggá is teheted a házasságodat.

2019. szept. 7. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!