Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nőket váláskor miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőket váláskor miért nem érdekli hogy a volt férjük mondjuk hajléktalan lesz?

Figyelt kérdés

Szóval hogyan lehet eljutni ilyen fokú érzéketlenségig? Van olyan nő akinél szinte egyik napról a másikra.

Ilyen dolgokban a férfiak mintha sokkal együtt érzőbbek lennének.

2019. szept. 4. 11:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%

max. az lesz hajléktalan, aki felesége vagy felesége családjának a házában lakott.

Ha közös volt, akkor a fele az övé. Vagy eladják, vagy kifizeti az egyik a másikat.

2019. szept. 4. 12:23
 12/21 anonim ***** válasza:
91%
A férfiakat se érdekli, ha a nőnek kell mennie és esetleg a nő lesz hajléktalan emiatt. Tesznek rá. Még bele is rúgnak itt-ott, hogy még jobb legyen az élmény. Én nem tapasztaltam, hogy a férfiak együttérzőbbek lennének.
2019. szept. 4. 12:40
 13/21 anonim ***** válasza:
95%

Nekem speciel apámat nem érdekelte anno, hogy anyám lesz a hajléktalan - velem együtt.

Baromi lelkiismeretes ügyvédet fogtunk ki, ő kiharcolt egy önkormányzati putrit nekünk, igy volt hova menni miután kidobott.

Ennyit az együttérző férjekről.

2019. szept. 4. 12:42
 14/21 anonim ***** válasza:
11%

Amelyik férfi olyan hülye hogy nem gondol jövöre az megérdemli.

Nincs az a punci jó nő ki miatt lemondanék az elveimről

2019. szept. 4. 13:30
 15/21 anonim ***** válasza:
93%
Én csak ismerős elmondásából tudok egy olyan hajléktalanról, aki válás következtében került az utcára, de ő nem is akar dolgozni, pedig jó szakmája van, kapott volna munkát, lakhatással együtt, ő jól elvan koldulásból.
2019. szept. 4. 14:37
 16/21 anonim ***** válasza:
16%
Aki megnősül az még is érdemli.
2019. szept. 4. 15:54
 17/21 anonim ***** válasza:
71%

Engem érdekel és mindig is érdekelt. Mivel a családom szinte teljesen kihalt huszonéves koromban, ott maradtam egyedül egy családi házban.

Tehát hozzám költöztek azok, akikkel már ott tartottunk, hogy közös élet.

Mondjuk azt már soha nem fogom megtudni, vajon hány férfi látta bennem a lakásgondjaira a megoldást:)

Ketten voltak, de soha, egyiket se tettem ki a semmibe.

Az első fél év haladékot kapott tőlem szakítás után, mert csak az anyjáék fűtetlen házába mehetett volna, ráadásul felmondott és munkahelye se volt.

A férjem albérletből jött hozzám. Ha az együtt töltött 10 év alatt félre tudta volna tenni azt a pénzt, amit a házam fenntartására, a rezsire költött, levonva, hogy mennyit fizetett volna ezalatt az albérleti szobájáért, mára minimum 5 millió Ft félretett pénze volna, de lehet, hogy akár 10 is. Ez azért nincs neki, mert minden elmegy a közös életünkre: ház, rezsi, autó...

Úgyhogy én soha nem tenném őt utcára. Az életem része volt és azért nincs neki félretett pénze, mert a közös életünkre költötte. Szerettünk volna elválni, de anyagiak miatt nem fog menni. Ez van. Amíg nekem van fedél a fejem fölött, neki is lesz.

2019. szept. 4. 23:54
 18/21 anonim ***** válasza:
66%

17# ...ha a férjem félre tudta volna tenni amennyit kifizetett a ház fenntart...

Ne haragudj, de ezt mindenki félretenné ha tehetné, csak tudod, lakni kell valahol, és az mindegy hogy albi, vagy nálad, mindegyik pénzbe kerül.

De naív vagy.

Persze te tudod kit fogadsz oda, és humánus is vagy, néha kell is és indokolt is.

2019. szept. 5. 07:10
 19/21 anonim ***** válasza:
66%
Tudom, de ő csak 40 ezret fizetett havonta, mer közösen béreltek egy lakást és ebben rezsi és bérleti díj is benne volt. Nyilván nem ez volt az életcélja, tudom, hogy saját lakásra gyűjtött és hitelt vett volna fel, ha nem jövünk össze és a saját otthonát valósította meg. Tudom, hogy nagy álma volt ez és sokáig nem értettem az összeköltözésünk környékén rátörő letargiát, csak megsejtettem egy elharapott mondata alapján, hogy ő feladta miattam azt az álmát, hogy saját lakása legyen. Én meg hányszor hittem azt, hogy a házam miatt vett el! Valójában engem választott az álmai helyett. 10 évbe telt, mire ezt megértettem.
2019. szept. 5. 15:59
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Hajléktalan nem lesz ha nem hagyja magát. Bátyán egy másik nőt választott.(tudom nem szép r.ohadjon meg mert szerelmes és el vált.)

Na emiatt megy náluk évek óta a cirkusz,minden kell a sógornomnek azzal az indokkal ,h ha elhagyta akkor ez neki minimum jár!!! És a tesóm a kegyetlen,hogy kári bár a ház felet, mivel ő fizette évekig egyedül. A nyaralót autót neki hagyta.De a teljes házat is akarja,sőt busás gyerektartast is,az nem jó ha még kapja a házat is gyt ellenében. Hát,nyaralj autó, gyt.ez mind kell,már a bíró is ferde szemmel nézi, h a fejére esett??!De ő hajthatatlan ,húzza az időt a bátyán meg rohadjon meg és fizzesen albérletet,mert ő bizony semmit nem fizet,de ki menni sem akar a házból. Na és meg több ilyen nőt fel tudom sorolni aki ilyen.Tudom sertetseg.....

2019. szept. 7. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!