Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket váláskor miért nem érdekli hogy a volt férjük mondjuk hajléktalan lesz?
Szóval hogyan lehet eljutni ilyen fokú érzéketlenségig? Van olyan nő akinél szinte egyik napról a másikra.
Ilyen dolgokban a férfiak mintha sokkal együtt érzőbbek lennének.
max. az lesz hajléktalan, aki felesége vagy felesége családjának a házában lakott.
Ha közös volt, akkor a fele az övé. Vagy eladják, vagy kifizeti az egyik a másikat.
Nekem speciel apámat nem érdekelte anno, hogy anyám lesz a hajléktalan - velem együtt.
Baromi lelkiismeretes ügyvédet fogtunk ki, ő kiharcolt egy önkormányzati putrit nekünk, igy volt hova menni miután kidobott.
Ennyit az együttérző férjekről.
Amelyik férfi olyan hülye hogy nem gondol jövöre az megérdemli.
Nincs az a punci jó nő ki miatt lemondanék az elveimről
Engem érdekel és mindig is érdekelt. Mivel a családom szinte teljesen kihalt huszonéves koromban, ott maradtam egyedül egy családi házban.
Tehát hozzám költöztek azok, akikkel már ott tartottunk, hogy közös élet.
Mondjuk azt már soha nem fogom megtudni, vajon hány férfi látta bennem a lakásgondjaira a megoldást:)
Ketten voltak, de soha, egyiket se tettem ki a semmibe.
Az első fél év haladékot kapott tőlem szakítás után, mert csak az anyjáék fűtetlen házába mehetett volna, ráadásul felmondott és munkahelye se volt.
A férjem albérletből jött hozzám. Ha az együtt töltött 10 év alatt félre tudta volna tenni azt a pénzt, amit a házam fenntartására, a rezsire költött, levonva, hogy mennyit fizetett volna ezalatt az albérleti szobájáért, mára minimum 5 millió Ft félretett pénze volna, de lehet, hogy akár 10 is. Ez azért nincs neki, mert minden elmegy a közös életünkre: ház, rezsi, autó...
Úgyhogy én soha nem tenném őt utcára. Az életem része volt és azért nincs neki félretett pénze, mert a közös életünkre költötte. Szerettünk volna elválni, de anyagiak miatt nem fog menni. Ez van. Amíg nekem van fedél a fejem fölött, neki is lesz.
17# ...ha a férjem félre tudta volna tenni amennyit kifizetett a ház fenntart...
Ne haragudj, de ezt mindenki félretenné ha tehetné, csak tudod, lakni kell valahol, és az mindegy hogy albi, vagy nálad, mindegyik pénzbe kerül.
De naív vagy.
Persze te tudod kit fogadsz oda, és humánus is vagy, néha kell is és indokolt is.
Hajléktalan nem lesz ha nem hagyja magát. Bátyán egy másik nőt választott.(tudom nem szép r.ohadjon meg mert szerelmes és el vált.)
Na emiatt megy náluk évek óta a cirkusz,minden kell a sógornomnek azzal az indokkal ,h ha elhagyta akkor ez neki minimum jár!!! És a tesóm a kegyetlen,hogy kári bár a ház felet, mivel ő fizette évekig egyedül. A nyaralót autót neki hagyta.De a teljes házat is akarja,sőt busás gyerektartast is,az nem jó ha még kapja a házat is gyt ellenében. Hát,nyaralj autó, gyt.ez mind kell,már a bíró is ferde szemmel nézi, h a fejére esett??!De ő hajthatatlan ,húzza az időt a bátyán meg rohadjon meg és fizzesen albérletet,mert ő bizony semmit nem fizet,de ki menni sem akar a házból. Na és meg több ilyen nőt fel tudom sorolni aki ilyen.Tudom sertetseg.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!