Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a reális gyerektartás?
Hetenkénti váltás esetén viszont nem kellene gyerektartást fizetni a férfinak. A nagyobb kiadásokat megfelezik és kész.
Csakhogy ehhez anyucinak nem fűlene a foga, nem véletlenül.
16.-os.
Nem igazán. Nem véletlen hogy ilyen megalázó feltételek mellett láthatja őket. Nem tartozik ránk nyilván hogy miért lett így.
9000ft.-os gyerektartást kapó anyukának mondom hogy perelni kellett volna akkor megítélik és behajtják .
Én a volt férjemnek mehmondtam h 15 ezer elég a gyerekre ha nagyobb kiadás van abba meg beleszall... Szóval ki milyen... Én nem akartam lehuzni neki is kell élnie valamiből és az se hátrány ha tud félre tenni..
Sztem 40 ezer gyermekenként az lehúzás... Nem költők én se 40ezret a gyerekre pedig még gyógyszert is szed.. Lehetne valami reálisabb összeget megbeszélni
Hülye lenne anyuci felváltva nevelni a gyerekeket, még ha optimálisak lennének is a körülmények a másik félnél, mikor így lehúz (legalábbis akar) 120 000-et apuról, meg felvesz (minimum) 51 000 családit. + az ő saját bevétele.
Mert akkor mi lenne? Esetleg megfelezik a családit, 25 500 Ft, a továbbiakban meg kuss. Nem éri meg neki. 🤢🤧
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!