Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyar férfiként már nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar férfiként már nem is lehet magyar barátnőm?

Figyelt kérdés

Egyre több magyar nőt látok külföldi (színesbőrű) férfiakkal, miközben jópár ismerősöm egyedül van magyar férfiként, köztük én is állandó ignorálások közepette... Illetve itt is lehet ezt tapasztalni:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Azért egy picit aggasztó a dolog... Talán nekem is külföldön kéne szétnéznem?

2019. júl. 22. 11:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
61%

Nekem se magyar a feleségem, rengeteg magyar csajom volt, aztán kiköltöztem és lett lengyel, kínai, szlovák és társai.

Eszembe nem jut azóta a magyar nők.

2019. júl. 31. 23:47
 42/76 Barnabas333 ***** válasza:
16%

41-es gondolom sokkal jobbak azok a nők...

Nekem is elegem van a magyar nőkből, de 42évesen nekem már tökmindegy.

2019. aug. 1. 07:45
 43/76 anonim ***** válasza:
100%

Van benne valami. A külföldi kilóg a sorból, több figyelmet kap, érdekesebb. Segítség lehet ez az ismerkedésben.

EGyik ismerősöm nem talált itthon párt, kiment Brazíliába és ott válogat a nőkből.

Több ismerősöm házasodott lengyel nővel... stb.

2019. aug. 1. 09:57
 44/76 anonim ***** válasza:
17%

42-s, mások. Otthon sokat várnak el nők, közben nem sokat tesznek. Legyél sportos, legyen lakásod, autód, pénzed, vidd el nyaralni évente 2x. Mikor mondtam, hogy ki kell fizetni a felét, meg volt sértődve, bosszúból félrelépett.

A cigány csajokokban több becsület van, mint a magyar nők nagyrészében.

2019. aug. 1. 16:49
 45/76 anonim ***** válasza:
100%
És ismer valaki olyat, aki amerikai, kanadai, francia, brit, norvég, dán, stb nőkkel jött össze? Mert lengyel az szinten magyar.
2019. aug. 1. 17:11
 46/76 anonim ***** válasza:
26%

Én Közel-keleti és indiai nők közül válogatok, de sajnos közülük is sokaknak kimosta az agyát már az amerikai "kultúra" és életmód. Ráadásul akik szóba állnának külföldiekkel, azok általában éppen azok, akik nekem nem kellenének.

Mindenesetre, ha muszáj európai nővel lennem, a magyar nők lennének az utolsók, akik szóba jönnének. Inkább maradok egyedül, mint hogy magyar nő után kutassak.

2019. aug. 1. 18:58
 47/76 anonim ***** válasza:
62%
Kèrdező hidd el a magyar pasik elvannak szállva mint te is, jobban semmibe veszik a nőt aki velük van mint bárki. Mèg a roma pasik is normálisabban viselkednek a fehêr nőkkel mint a fehêr pasik.
2019. aug. 9. 22:36
 48/76 anonim ***** válasza:
83%

Megnyugtatlak, nem a származásod miatt nem lehet magyar barátnőd, hanem, hogy ilyen intoleráns phasz vagy és mindenki hibás, csak te nem.

Érdekes: magyar nő vagyok és nagyon kevés fekete férfira tudom azt mondani, hogy tetszik és volt magyar barátom, nem is egy.

Ergo:nem a hovatartozásoddal, hanem fejben vannak gondok, de az hatalmas.

2019. aug. 10. 03:59
 49/76 anonim ***** válasza:
45: én ismerek német nőt, aki magyar férfival házasodott, kettőt is talán.
2019. aug. 10. 04:05
 50/76 anonim ***** válasza:
91%

Ja, mert a külföldi csak színesbőrű lehet, ugye? Angol, francia, norvég, dán, stb az hol van? Vagy az más, mert azok fehérek?

Amúgy pont ez a hozzáállás, amiért még itt külföldön is nagy ívben elkerülöm a magyar férfiakat, pedig volt szerencsém itt is néhányhoz.

2019. aug. 10. 07:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!