Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban elfogadottabb lenne az ha egy nőnek van nagyon magasan a mérce mintha egy férfinek lenne?
Életem során csak ezekre a felállásokra láttam példát:
- egy férfitípusnál elmondhatatlanul alacsonyan van a léc, és nyüstölik a nőket, hogy ők is adjanak lejjebb az igenyeikbol, különben ostoba felszínes libák lesznek
- másik férfitípusnak nagyok az igényei; szép, okos, szép, kedves, szép, házias, oh és említettem már, hogy szép? nőt akarnak maguknak, de meg vannak sértődve, ha a kiszemeltjeik magasról szarnak a fejükre, hiszen miért nem törik magukat a nők, hogy megtalálják bennük a jót? Na az ilyeneknek szokták azt tanácsolni hogy adjon lejjebb az igenyeibol, ha így elvárja másoktól ugyanezt.
- azokat a nőket, akik tényleg nem tiszta szívszerelemből választanak párt (gold diggerek) a sárga földig hurcolják, szó szerint ezernyi olyan megrendezett videó van a neten, ami őket járatja le, hogy a pasiknak (akiknek többségében sosem volt dolguk ilyen nőkkel) meglegyen egy szaftos revansfantázia, miközben a gold diggerek szintén felszínes, sekélyes párja, aki trófea feleséget akar, érintetlenül van hagyva, és senki sem érzi személyes sértésnek, hogy ilyen férfiak is vannak
- és végül vannak, akik a saját dolgukkal foglalkoznak, és nem érzik lételemüknek, hogy a másik preferenciáját elemezzék
A nők max akkor szólnak bele a férfiak választásaiba, amit már irtam; amikor a férfi messze többet vár el, mint amit adni tudna, és ami még fontosabb: meg van sértődve, amiert nem kínálják a nők tálcán a puncijukat neki.
Vagy akkor már anyák, és a fiuk 30-40 évesen sem akar megállapodni, és mivel aggódnak, hogy ilyen ütemben nem élik meg az unoka jöttét, elkezdik finoman szekálni. Bár ez a lány gyerekkel is megy, csak ott korábbtól, hiszen "jaj vigyázz mert elszaladnak az évek, aztán nezhetsz, ha nem találsz udvarlót".
Amúgy honnan jött ez a kérdés, kérdező?
Én erre mindig azt mondom, hogy nincs olyan, hogy magas, vagy irreális mérce. Mindenkinek joga van lda rakni a lécet, ahová csak akarja, legfeljebb egyedül marad. Nem árt vele senkinek, csak magának.
Miért ne jelenthetném ki, hogy én csak Emily Ratajkowsky-val akarok járni? Persze ki fognak röhögni, de ha nekem ő kell, akkor ő kell :D
Ez csak példa, de értitek szerintem. Az én szememben nem létezik magas mérce.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!