Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a kettős mérce?

Figyelt kérdés

Mikor anyagiakról, egzisztenciateremtésről, udvarlásról stb. van szó, akkor legyen a férfi határozott, domináns, vezető szellemű, olyan, akire egy "gyenge nő" vágyik.

Ha együttélésről, párkapcsolati dolgokról van szó, akkor ne legyen domináns, vezető szellemű, mert micsoda dolog lenne az, egy "erős nőnek" ne is próbáljon dirigálni, fujj!

És mindezt ugyanazon nők szájából hallani...

2019. jún. 23. 20:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

lehet valaki a munkájában vezető, ambiciózus, domináns típus, míg a magánéletében egyensúlyra és normális kommunikációra, kompromisszumokra törekvő. az hogy valaki érdekérvényesítő képességét a munkában kamatoztatja, nem jelenti, hogy a magánéletében is dominanciaharcokat akar vívni.

persze ritka az ilyen ember, de hát bárki vágyhat bármire. az, hogy talál is ilyet vagy sem, már más kérdés

2019. jún. 23. 20:09
 2/13 anonim ***** válasza:
6%
Az anyagiakat teremtse meg a férfi és tegye a nő alá a jólétet, de a párkapcsolatban már legyenek egyenrangúak.
2019. jún. 23. 20:09
 3/13 anonim ***** válasza:
59%

Sokat akar a szarka, ahogy tartja a mondás:)

Úgy néz ki sok mindent szeretnének ezek az illetékes nők.. a kérdés már csak az, hogy megkapják-e.

Gyanítom, hogy a rom-com filmekből hallottak ezekről a szuper ideális gyengéd, de mégis határozott férfiról, oszt róla ábrándoznak. Hagyd rájuk, az ő bajuk:D

2019. jún. 23. 20:12
 4/13 A kérdező kommentje:
Persze, mindenki álmodozhat, szívük joga - ahogy a sörhasú pasasok is csorgathatják a nyálukat playmate-ekre -, csak azt nem értem, hogy lehet ilyen ellentétes igényeket összeegyeztetni úgy, hogy ne tűnjön fel, mennyire fából vaskarikát akar az illető :)
2019. jún. 23. 20:14
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

szerintem amúgy ezt nem muszáj szó szerint érteni.

pl az én barátom több embert irányít a munkája során, bár nem olyan magas pozícióban van, és álmodozóbb/művészlelkebb is annál, hogy a ranglétrán mászás legyen a legfőbb célja. lett volna rá lehetősége a múltban többször, de olyan dolgokat kellett volna tennie, amivel erkölcsileg maga előtt nem tudott volna elszámolni. én ezért is tudom tisztelni őt.

ettől függetlenül a külvilágnak egy határozott, kissé rideg ember. míg velem a leggyengédebb, romantikusabb férfi. a tenyerén hordoz.

persze, ritka az ilyesmi, és nyilván neki is vannak hibái (kissé merev, régimódi), meg sok nő, a harmóniában egyszerűen muszájból generál valami drámát, mert unatkozik. azzal, aki önsorsrontó, vagy kell neki a rosszfiú de aztán csak neki meg legyen otthonülős kisfiú... nyilván ezek a nők koppanni fognak.

de a határozottság, domináns viselkedés/párkapcsolaton belüli egyensúly nem feltétlenül az ellentmondás kategória.

2019. jún. 23. 20:19
 6/13 anonim ***** válasza:
4%
Nyugi,amikor megjelennek az első ráncok,akkor majd beérik az átlag Janival is.
2019. jún. 23. 20:36
 7/13 anonim ***** válasza:
45%
Én azért kétlem, hogy ezt pontosan ebben a formában hallod ugyanazoknak a nőknek a szájából. Ezt te már mellé színezet. A nők pl nem igazán szeretnek magukra gyenge nőként utalni. Én sosem tartottam magam gyenge nőnek, de szeretem a férfias férfiakat, akire felnézhetek. És természetesen ne dirigáljon nekem, én sem dirigálok neki. Mit nem lehet ezen megérteni? Ti nem tudtok egy egyenlőségen alapuló kapcsolatot elképzelni? Nem mr Greyre vágyik a nők többsége, csak legyen a férfinek érdekérvényesítő képessége és ne legyen balfék.
2019. jún. 23. 20:58
 8/13 anonim ***** válasza:
82%

Mi köze a munkának a parkapcsolatban való viselkedeshez? Mi köze a hatarozottsagnak a dirigalashoz?

Miért kéne bárkinek is dirigalni?

Ugye te sosem éltel kapcsolatban.

2019. jún. 23. 21:07
 9/13 anonim ***** válasza:
26%
Minden szentnek maga felé hajlik a keze.
2019. jún. 23. 21:16
 10/13 anonim ***** válasza:
87%
Teljesen normális a munkában irányít otthon már nincs kedve.
2019. jún. 23. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!