Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha találok barátnőt akkor ilyen személyiséggel el fog fogadni hosszú távon?
Nem vagyok jó az ismerkedésbe így barátnőm sem volt még. Sokszor azon gondolkozom, hogy ha valamikor összejön akkor nem lesz e gond az hogy nem beszélek sokat, és nem vagyok bulizós, emberek közé járó ember. Ha lenne barátnőm akkor csak olyan programokat szeretnék ahova csak ketten megyünk. Ha lenne párom akkor nagyon szeretném az tuti, és ha megbeszélünk valamit az úgy is lenne, számíthatna rám, gondoskodnék róla.
Nők ti ezek alapján lennétek valaki mellett hosszú távon?
Alapvetően a kommunikáció az egy fontos dolog. Számomra ez nagy nem lenne, hogy nem beszélgetsz sokat. Idegőrlő tud lenni, ha a másik nem érdeklődik annyira, mint én, és nem keresi az alkalmat, hogy kommunikáljon velem. Nem hogy hosszú távon, de rövidtávon se lenne ebből semmi sem.
Volt már ilyenben részem. Nem azzal van a baj, hogy nem vagy bulis, nagy társasági lény, hanem hogy az emberek iránt sem érdeklődsz, és nem keresed a kis társaságodat. Én is introvertált vagyok, és abszolút nem bulis. De beszélgetni, érdeklődni a másik iránt az vhogy alap.
Senkivel nem beszélsz sokat, vagy azért a hozzád közel állókkal fel tudsz oldódni?
A visszahúzódó, nem bulizós alkat sokak szemében pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!