Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még nem volt barátnőm akkor mi lehet a gond inkább? A kinézetem vagy a személyiségemmel lehet gond?
Nem volt még kapcsolatom. 22 éves vagyok, szerintetek mi lehet velem a gond?
Semmi kirívó nincs bennem, nem vagyok kövér, igénytelen. Olyan átlagos lehetek. Meg igaz hogy nem is vagyok valami jó a kapcsolat termtésben. De azért ennyi idősen már össze jöhetett volna valami.
Szeretnék egy boldog párkapcsolatot, meg 30 éves korom előtt családot...de nem tudom hogy össze jön e.
Csatlakozom. Írj valamit magadról, és küldj egy képet, akkor tudunk többet mondani.
N23
A külső számít,és nem az,hogy most ronda vagy, vagy nem.Hanem milyen ronda,van a különlegesen csúnya,akivel ettól.függetlenül össze akarnak jönni.És van a ronda-ronda,aki lehet akár milyen kedves,jó kisugárzású, a karakteres rondaságával senkit az ég világon nem fog meg.
Bár én alapból nem látok senkit csúnyának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!