Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerhetném meg?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy lány munkahelyemen akinek más a munkaköre. Egy nagyon-nagyon-nagy gyárat képzeljetek el. Mindig egy adott útvonalon megyek be és amikor meglátom, menni is elfelejtek. Ha összenézünk olyankor elkapom a tekintetem, mint valami fogyatékos. :D A hasam összerándul, befeszülök.

Nagy hatást gyakorol rám. Talán van egy 5-7 év korkülönbség a javára.

2019. júl. 16. 22:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Négyszázezermilliárd százalék, hogy van barátja vagy férje :)
2019. júl. 16. 23:47
 2/4 zsofimágus ***** válasza:

Az elsőnek üzenem, hogy ez gonosz volt!!!!

Na szóval... először is a lényeg, hogy fokozatosan kezd el hozzá közeledni, és ne úgy, hogy szeretlek, gyere hozzám.

Először esetleg kezd kis cuki mosolyokkal, majd szépen lassan vezesd ezt a vonalat el egy "szia" vagy "jó reggelt/estét/akármi". Jelöld be facebookon, esetleg pár nap múlva állj meg mellette, kérdezd milyen napja volt vagy esetleg ilyenek, majd egy idő múlva csináljatok közös programot. Hidd el, ha a lány is akar valamit, akkor hagyni fogja, hogy te törődj vele.

Ha mégis igaz, amit az első írt, vagy csak szimplán nem jössz be neki, akor hidd el, hogy ezt nagyon hamar a tudtodra fogja adni.

Ha szimpatikus, akkor kapd össze magad és hódítsd meg te kis hős szerelmes. Én minden esetre szurkolok nektek, és remélem ott leszek az esküvőtökön 😄

2019. júl. 17. 00:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ez nem gonoszság, hanem a realitás. Ha a kérdezőre nagy hatást gyakorolt akkor biztos, hogy másra is korábban. Na, vele van most. Ne ringasd őt hiú ábrándokba, mert csalódás lesz a vége.

Hidd el, tudom.

2019. júl. 17. 00:46
 4/4 anonim ***** válasza:

"amikor meglátom, menni is elfelejtek. Ha összenézünk olyankor elkapom a tekintetem, mint valami fogyatékos"

Már eljátszottad a lehetőségedet, sajnálom. Az első benyomás mérvadó, az meg az első találkozás első pár másodpercében alakul ki.

Te egy félénk, gyenge ember képét mutattad. Ez rögzült benne, megváltoztatni nem vagy csak nagyon nehezen fogod tudni.

Készülj fel a következő találkozóra. Menj el fodrászhoz, borotválkozz, öltözz elegánsan és használj dögös parfümöt. Amikor legközelebb látod, határozottan szólítsd le (mindegy mit mondasz, az számít hogyan) és hívjad el kávézni.

2019. júl. 17. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!