Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen pasiról?

Figyelt kérdés

27 évesen, 3 hónap volt a leghosszabb kapcsolata.

Volt néhány egyéjszakása. Összesen 10 nő.

Akart komoly kapcsolatot de senki nem jött vele össze.

Átlagos csajoktól felfele, ilyen nagyon csúnya, sokkal idősebb, vagy több gyerekes nők persze igen. De egyetlen átlagos fiatal lány sem.

Egyébként helyes férfi. Ezen kivül nincs vele gond.

2019. júl. 16. 15:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

nagyrészt a nők nem akartak folytatást

ők mentek inkább arra, igaz én is hagytam magam

de nem bántam volna ha némelyikkel lesz több is...

2019. júl. 16. 20:45
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi alapján nem ítélem el, adnék neki egy esélyt persze ha tetszik, szimpatikus. Nálam a korábbi kaland nem kizáró ok és az sem ha nem volt túl szerencsés a kapcsolatokban. Én is ismerem ezt a helyzetet bár volt hosszabb kapcsolatom.

Egy barátnőm hasonló sráccal jött össze, a lány volt az első komoly kapcsolata, azóta is tart már 4 éve. Tényleg semmi gond a pasassal csak korábban nem volt szerencsés.

2019. júl. 17. 00:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Nálam is kizáró ok az egyéjszakás, de egyébként nem úgy tűnik, mintha gond lenne a sráccal.
2019. júl. 17. 10:29
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

"Egyéjszakásokhoz tényleg kevesebb önbizalom kell, mint megismerni egy nőt."

Ittasan az könnyebb, mint gondolnád. Az egyéjszakás jön-megy, nincs benn semmi rizikó.

2019. júl. 17. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!