Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » HÖLGYEK, mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HÖLGYEK, mi a véleményetek egy ilyen pasiról?

Figyelt kérdés

16 éves koráig zárkózott életet élt, de akkor összejött az első barátnőjével, a tanárnőjével és szűk 1 évig jártak. Onnantól megváltozott, magabiztos lett, sikeres a tanulmányaiban és a nála 10-20 évvel idősebb nőknél.

Lediplomázott, jó állása és szép élete van. A nők terén, 40 felé közeledve mindenevő lett, azaz 15 - 60-ig válogat.

A kapcsolataiban őszinte, soha nem csalt meg senkit!

Viszont az elején kiköti, hogy nem zavarja ha a nőnek van pasija, ő úgysem venné el, és nem akar gyereket sem. A kapcsolataiban udvarias, megbízható, az a típus, aki ha megígér valamit azt be is tartja, még a saját kárára is.

FÉRFI, olyan régi vágású, mint Clint Eastwood a Grand Torinó című filmben, vagy mint a Ray Donovan film címszereplője.

Nem, nem én vagyok az!

2019. jan. 1. 13:59
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Egészségére, éljen úgy, ahogy jól érzi magát.

Párkapcsolatot nem szeretnék vele, de ettől még nem ítélem el. Egyszerűen csak mást keresünk egy kapcsolatban és úgy általában az életben, én személy szerint komoly, elkötelezett, végleges párt, házasságot, családot.

Az egyetlen, amit elítélek ismeretlenül is, az az, ha valaki negyvenes vén phaszkalap létére 15 éves, elsős gimnazista kislányokra hajt.

2019. jan. 1. 14:04
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Kerülöm az ilyen pasit. Más célok nekem család neki nem ez itt halott dolog. Egyébként több véleményem nincs róla, hiszen az ő élete az ő döntése.
2019. jan. 1. 14:15
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
Sosem voltak szimpatikusak azok a férfiak, akik ennyire széles intervallumban keresnek nőt, meg akiket nem zavarna, ha a nőnek más partnere is lenne. De felőlem azt csinál, amit akar.
2019. jan. 1. 15:01
 4/7 anonim ***** válasza:
60%
Egoista élvhajhász. Nulla, értéktelen.
2019. jan. 1. 15:37
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
Csinálja csak, én elkerülném.
2019. jan. 1. 16:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ő dolga, de én ilyen emberrel nem szeretnék ismerkedni.
2019. jan. 1. 22:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Kiélt vén undormány. Akkor se kéne, ha ő lenne az utolsó hímnemű a Földön.
2019. jan. 2. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!