Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellentétek vonzzák egymást vagy miért van az hogy nagyon kövér férfiként a kórosan sovány nők az eseteim?
"A mai férfi átlag 185 cm/ 70 kg"
Lophaszt. Max. azokat veszed észre. 180 cm sincs az atlagmagassag a fiatalok között sem, és rengeteg az elhízott a fiatalok között is.
A 185/70 az már közelít a vészes soványsághoz egy férfi esetén :D
185/80 - 185/90 között van az optimális, de nem mindegy, hogy a zsír vagy az izom miatt nyom valaki annyit, amennyit.
"A mai férfi átlag 185 cm/ 70 kg"
:D Na, ez a provokáció inkább. :D Tini kategóriában esetleg....
Amúgy pasi/fiú átlag ez lehet talán. Egy ilyen adottságokkal rendelkező pasin 0 izom van kb, csak úgy létezik. Persze ezzel nincs gond 18-20 évesen. Egy 30-40 éves férfi(?) ha 185 centijéhez 70 kiló, abban annyi férfiasság lehet kb. mint egy felfújható gumi unikornisban.
Szerintem erre nem igazán lehet válaszolni, én vékony vagyok, és kb. 2-3 évet leszámítva az is voltam egész életemben, de mindig is tetszettek a túlsúlyos nők, legyen szó néhány plusz kilóról vagy akár 40-50-ről, vonzónak találom, sőt 200 kiló körüli nők is tetszettek, ugyanakkor a vékony és átlag alkat is vonzó számomra. Szóval mondhatni a testalkat számomra nem mérvadó, mert szinte mindben látok valami szépet.
Szerintem ez nem egy olyan dolog, ami az esetek többségében tőlünk független alakul ki, és nem igazán lehet vele mit kezdeni. A lényeg, hogy ne csak azért szeresd a párod, mert vékony.
Ahhoz mekkora arc kell már, hogy valaki saját magáról azt írja, hogy bőven tökély.
190cm/107kg az a morbidan kövér kategória, de ha még "nagy a csontsűrűséged" akkor is az erősen elhízott. Na de legalább a GYK-n te vagy a Casanova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!