Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszabbul veszi ki magát egy társkeresőn, ha egy férfi 34 helyett 35 éves?
Tavaly ilyenkor társkeresőkön hetente több randim is volt, most alig jön össze havonta-kéthavonta egy.
Ennyi idő alatt semmit sem öregedtem, sőt, több sport miatt az előnyömre változtam, így csak a korom változott.
Nagy ugrásnak számít első blikkre, ha egy férfi nem 34, hanem "már" 35 éves egy társkeresőn? Jóval öregebbnek hangzik?
Esetleg emiatt jobban kiesek a szűrőkön?
#10: A válaszod kissé naivnak érzem.
Egyrészt, aki látja, hogy egy éve fent vagyok, az ugyanúgy egy éve keres valakit, mint én. Ha ez alapján megítél, akkor saját magát ítéli meg.
Másrészt a kérdésem kicsit általános is volt. Azaz, ha egy társkeresőn egyik nap 34 éves vagy, másik nap már a szülinapodon 35, akkor ez a változás mindössze két nap alatt következett be.
"Egyrészt, aki látja, hogy egy éve fent vagyok, az ugyanúgy egy éve keres valakit, mint én." - Nem tudom, te milyen oldalon vagy fent, de ahol én fent vagyok, ott az oldal alapból kiírja, hogy mikor regisztrált valaki. Tehát ezt az is láthatja, aki frissen regisztrált.
Ettől függetlenül valóban téves lehet valakit ez alapján megítélni.
Igaz, ezt nem írtam.
Olyan társkeresőn vagyok fent, amit csak egy elég szűk csoport használ, a legtöbben nem is hallottak róluk.
Ezek az oldalak nem írják ki a regisztráció dátumát.
Elittárs, Tinder, Badoo vonalon egyáltalán nem mozgok. :)
Bár ha jól tudom, a legnépszerűbb Tinder sem írja ki a regisztráció idejét.
Szia! Én 26 éves vagyok, de hasonlón szorongok, mint te. Eddig tudtam ismerkedni 18-20 éves lányokkal, de most hirtelen mintha kiesnék már a legtöbbjüknek csak a korom miatt :(
Múltkor 25 évesen tetszettem egy 17 éves gyönyörű lánynak, aki azt hitte rólam hogy 20-21 éves vagyok. (Tényleg fiatalnak nézek ki.) Aztán amikor megtudta a valódi korom, csak emiatt nem akart ismerkedni. Annyira fáj, hogy csak emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!