Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki azt mondja Svájcba dolgozott, az biztos hogy prostituált volt?
Megismertem egy 37 éves kárpátaljai nőt, aki elmondta hogy svajcba dolgozott takaritóként régen. Most eladó.
Egyedülállo és van egy gyereke. Nekem egyből az jutott eszembe hogy prosti volt, ő azt mondja takaritó.
Hogy lehet ezt kideriteni vagy hogy bizhatnék benne?
Siman lehetett apolo vagy takarito is svajcban, ahogy nemetben is lehetett valaki prosti. Mikoze svajcnak a prostihoz?
Vagy akkor az volt es ha igen? Akkor az ugy mar nem jo? Siman lehet ezerszer normalisabb szeretheto az a no.
😀😀😀😀😀😀
Svajcban dolgozom egy multi cegnel
A hazvezetononk is magyar, itt el Svajcban o is es barmilyen hihetetlen tenyleg takarit
Ismerek egy nőt, aki pár évig prosti volt Svájcban.
Külsőre igazi münő: szilikon mell, kollagén száj, méteres műszempilla, műköröm, platina szőke, póthaj, szolibarna, és állandóan kint lóg a se.gge a mini ruhákból. Szerintem a futócipője is magassarkú.
Egyebek: hazajött, vett egy családi házat a város legjobb részén, nyitott egy butikot a plázában, meg kicsit távolabb egy szépségszalont, konditeremmel és aerobikkal, csak nőknek. Úgy hallottam, van még pár kisebb lakás, amit kiad albérletbe. Szóval milliós bevétele van úgy, hogy egész nap shopingol.
Aki nem teljesen ostoba, az 4-5 év alatt nagyon csúnyán meg tudja szedni magát prostiként Svájcban. Több milliót tud eltenni havonta.
Szóval ha az ismerősöd most egy boltban eladó, és nem úgy néz ki, mint aki évekig a testéből élt (szilikon lerakat), akkor nyugodtan hidd el, hogy takarított.
Nagy rá az esély, mert 90%-ban tényleg azok,d e lehetséges, hogy ez a lány pont abba a másik 10%-ba tartozik, aki tényleg takarítani volt kint.
Egyébként itt lehet szemezgetni az ilyen lebukott "takarítónők" profiljai között. a legtöbbnek a Facebook elérhetősége is fent van, ámde hamar törlik is onnan magukat miután lebuktak: [link]
Tipikus magyar begyöpösödött felfogàs,ha v.ki Svàjcban èl vagy csak dolgozni megy ki hàt mi màs lehetne mint prosti,mert ugye ha az újsàgban ezt irjàk akkor ez biztos így Van 😳
Èn is kint èlek több éve ès Van 1 rokonom aki mèg mindig gyanusít pedig rendes állásom Van. Nem is az zavar hogy beteg agya mit gondol hanem hogy híreszteli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!