Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy addig nem akarok összejönni senkivel, amíg le nem fogyok?
Azt szeretném, ha vékonyan, sportosan ismerne meg. Akinek már teljesen más az életmódja. Még az elején vagyok. Tudom, vannak, akiknek bejönnek a husis lányok, de annak meg akkor nem fogok bejönni, ha lefogyok. Nem a pasik miatt csinálom, magam miatt, de azért persze bennem van az is, hogy szeretnék tetszeni másoknak és egy kész nőt kapjanak, ne olyat, aki még keresi, formálja önmagát.
24/L
Én is előbb le akarok fogyni. Nem vagyok most sem dagadt,úgy 5-6 kilót kellene leadnom de én nem akarom azt hogy ezért utasítsanak vissza a pasik mert nem vagyok elég csinos. Sajnos ha kövér vagyok akkor a személyiségemnek kompenzálnia kell a "hibát" na az én személyiségem meg inkább megállja a helyét fogamzásgátlóként szóval fogyjunk le a francba!
Sok sikert csajszi és kitartást
Világ életemben erősebb alkatú voltam, de valahogy sosem jött az elhatározás.Végül megismertem egy srácot, és elkezdett zavarni a plussz saját magamon. Életmódot váltottam, leadtam 15 kg-t.
Össze sem tudom hasonlítani a mostani életem az akkorival. Minden teljesen más! Kivéve a párom! Nagyon jó érzés, hogy ő akkor is elfogadott, és szeretett, amikor kövér voltam! Sőt! ő sose nyaggatott a plusz kilók miatt. Persze támogat, meg imponál neki a változás, amin végigmentem.
Szóval kérdező! Szerintem ne ehhez kapcsold a párválasztást!
Aki szeret, ne azért a minusz pár kiló miatt szeressen meg!
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!