Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ezek közül melyik kizáró ok nektek egy 25 éves férfinál?
1. Gyereke van az előző kapcsolatából
2. 170cm/90kg.
3. 15-nél többen nővel volt.
4. Roma.
5. Kopaszodik.
6. Nem borotválja a fanszőrzetét.
7. Egy jó nagy Jézus tetoválás van a hátán.
8. Aktmodellként dolgozik.
9. Több mint 8 szál cigit szív el naponta.
10. Rendszeresen a Fideszre szavaz.
1.
4.( nem vagyok rasszista, csak nagynak érzem a kultúrális különbségeket, szokásokat).
5.
7.
8.
10.
Elgondolkodtató hogy ennyire utálékos sok ember abban, hogy kizáró okként jelöli meg, ha a lehetséges párja fideszpárti.
Csak mert a fideszesek ebben (is) sokkal toleránsabbak. Meg egyébként is, az ország több mint fele fideszes. Akkor most ezek a nagyon párt akaró emberek kizárják fél országot mint potenciális társjelöltet? Emiatt?
Ész megáll.
Nekem tökmindegy hogy ki kire szavaz. Nem ez lenne a normális???
10 soha!
9 soha!
8 soha!
7 mi a magyarázata?
6 no és ezen változtatna?
5 ha jól áll neki nem gond
4 soha!
3 nem gond
2 nem gond, ha hajlandó velem egészségesen táplálkozni és mozogni.
1 nem gond
#33 Az ország több mint fele mióta fideszes? kb két millióan szavaztak rájuk. Számolj!
Amúgy ha valóban fideszes is lenne az ország nagy része, ez engem nem akadályozna meg abban hogy ne álljak szóba olyannal, akinek az értelmi szintje nem megfelelő számomra, vagy annyira tájékozatlan közügyekben, hogy nincs tisztában a tényekkel vagy annyira aljas, hogy a személyes nyeresége miatt szavaz rájuk.
Elnézést az offért.
1. kizáró ok
2. nem feltétlen, de ha őt sem zavarja a nagy p.csám
3. nem érdekel
4. nem feltétlen kizáró ok, de nagyon le kell nyűgöznie, hogy ne legyen az.
5. nem érdekel
6. plusz pont
7. kizáró ok
8. nem érdekel
9. nem örülök neki, de nem kizáró ok
10. leginkább kizáró ok
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!