Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ezek közül melyik kizáró ok nektek egy 25 éves férfinál?
1. Gyereke van az előző kapcsolatából
2. 170cm/90kg.
3. 15-nél többen nővel volt.
4. Roma.
5. Kopaszodik.
6. Nem borotválja a fanszőrzetét.
7. Egy jó nagy Jézus tetoválás van a hátán.
8. Aktmodellként dolgozik.
9. Több mint 8 szál cigit szív el naponta.
10. Rendszeresen a Fideszre szavaz.
A kamu erkölcsi fölény azért itt is megmutatkozik a lányoknál. :D
Alig volt olyan, aki a 3-ast írta, mint kizáró ok. Persze, persze... nem gond, ha 25 éves korára felpróbált és végigdugott több mint 2 tucat csajt (képzelhetni milyen szándékkal és végkifejlettel), de azért legyen őszinte/megbízható/férfias/érett stb.
LOL
1.Gyereke van az előző kapcsolatából -nem baj
2. 170cm/90kg. -nem baj
3. 15-nél többen nővel volt - nem baj
4. Roma.- BAJ!!!!
5. Kopaszodik- nem baj
6. Nem borotválja a fanszőrzetét - nem baj
7. Egy jó nagy Jézus tetoválás van a hátán.BAJ!!!
8. Aktmodellként dolgozik. - BAJ!!!!!
9. Több mint 8 szál cigit szív el naponta.- nem baj
10. Rendszeresen a Fideszre szavaz.- EZ A LEGNAGYOBB BAJ!!!!
# 21
Nem vagyok benne biztos, hogy olyannak kéne másokat minősíteni "erkölcsi fölény" témakörben, aki úgy fogalmaz meg egy szexuális kapcsolatot, hogy "felpróbált és végigdugott több mint 2 tucat csajt"
Én történetesen beírtam a 3-as számot kizáró okként, de még mindig kevesebb fenntartásom lenne egy olyan férfival szemben, akinek 15 partnere volt párkapcsolatokat és futó kalandokat számba véve, de normálisan viszonyul a nőkhöz, mint azzal szemben, aki emberi lényekről úgy beszél, hogy "felpróbálták, megdugták" stb.
"felpróbált és végigdugott több mint 2 tucat csajt"
A tucat szó tizenkettőt jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!