Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tudom eldönteni valakiről, hogy tetszik-e nekem vagy sem, akkor valójában tetszik nekem vagy nem?
Figyelt kérdés
2019. júl. 13. 14:14
1/11 anonim válasza:
Ha nem tudod eldönteni, akkor nyilvánvalóan nem tetszik.
2/11 anonim válasza:
Nem. De a kisugárzása megfogott, szimpatikus, stb.
3/11 anonim válasza:
Aki tényleg tetszik, annál érezni fogod.
4/11 anonim válasza:
:( Hülyék lakják ezt a bolygót.
5/11 anonim válasza:
Mit nem tudsz ezen eldönteni? Azt megérteném, ha nem tudod eldönteni, hogy vele akarsz-e lenni vagy sem. Arra volt példa, hogy tetszett valaki, de nem akartam összejönni vele..
6/11 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben vagyok. Egyik percben megveszem érte, másik percben nem kell. Kettős érzés, nem igazán lehet vele mit kezdeni. Egy próbát megér.
7/11 anonim válasza:
Valójában nem tetszik akkor. Ha tetszene, nem kéne gondolkodnod ezen a kérdésen. Most azért hezitálsz, mert nem tetszik, de van benne valami számodra különleges, szimpatikus.
8/11 anonim válasza:
Szerintem hülye kérdés, mert mi itt helyetted baromira nem tudjuk megmondani, hogy TE mit érzel. Létezik kettōs érzés, amikor egyszerre tetszik is valaki meg nem is, aztán magába néz az ember és eldönti, ha inkább igen, mint nem. De mi ezt helyetted honnan a csudából kéne meg állapítanunk????-,-
9/11 Rockarc válasza:
Erre valo a kovetkezo randi. Meg az utana kovetkezo. Hagyd, hogy a masik probalja megmutatni magat, hogy mi az ami szeretheto benne. Mondjuk ez sokaknak nem megy osztonosen, de egy komoly onismerettel ez fejlesztheto. Amennyiben nem sikerul neki, akkor kar az idot huzni. Amugy pont az ilyen randik szoktak a legjobban elsulni, nincs tuldimenzionalva, ellenben siman johetnek a meglepetesek. 1 eselyt mindenkeppen meger, akar 2-t is, az mar eleg ido ahhoz, hogy komolyabb temakat is erinteni tudjatok, es el tudd helyezni a masikat a vilagnezeti terkepen nagyjabol.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!