Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok mélyen vallásos, "szektás" csajjal, ha jól nézne ki?
itt egy másik link, a videót már nem találom (sírva éltette istent extázisba esve, de több videóban mondta már, hogy mélyen vallásos)
# 14
Mivan?
Ha a meleg szeretődet keresed, rossz helyen kopogtatsz
Kereszténnyel nem, ott tiltott a szex meg egyébként is tök prűdek. Már reménykedtem benne, hogy valami ilyen husit mutatsz: [link]
Ezzel simán. De lassan már azzal is kiegyeznék, ha lerágná a fejem szex után, mint az imádkozósáska, csak legyen már végre valami felejthetetlen szexuális élményben részem. (prostizni soha nem fogok)
Szektásság a személyiség része. A szépség nem. Így a kérdés így hangzik, járnál-e szektással.
Válaszom, nem. A körülöttem lévők gondolkodóak legyenek.
Na most kükdtél egy jó linket.
Nos ő nem igazán gondolkodó, de legalább jó ember vagy mi. Viszont nem szektás. Látszik a szemén.
Én is éltettem már sírva istent extázisban meditációban, pedig nekem nincs vallásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!