Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jön be a nőknek a mindent elhagyó, elfelejtető, ügyetlen, mindent elejtő, mindenben megbotló igazi vicces de nagyon okos (pl matematikus, fizikus, informatikus stb. ) szórakozott professzor típusú férfi?
Figyelt kérdés
2019. júl. 11. 07:39
11/21 anonim válasza:
szar lehet még mindig próbálni megfelelni a nőknek
12/21 anonim válasza:
3: ha szerinted normális az ilyen viselkedés, akkor hajrá. Én nem tűrném azt, hogy minden rám háruljon, mert a professzor úr jól elvan a maga kis világában. De ettől még muszáj élni és ahogy fel lett sorolva az egyik válaszban az élethez ennél sokkal több kell. És az sem érdekelne, hogy mennyi pénze van, mert én társat akarok, nem pedig egy bankkártyát.
13/21 anonim válasza:
Attól, mert valaki gyakran elejt dolgokat, még fel tud adni egy számlát. Bírom, amikor az életképesség alatt azt értik a nők, hogy a csekket be tudja fizetni. Wáo, az tényleg teljesítmény, egy 6 éves gyerekre is rá lehet bízni. Micsoda komolyság!
14/21 anonim válasza:
Mert egy elmeny amikor beszelsz hozza es nem hallja, ha hallja nem ott jar, elfelejti, esetleg kesobb letagadja h mondtad.
H elhagyja a kocsikulcsot, kiboritja a poharat, elfelejti elhozni a gyereket az ovibol.
Elteved vezeteskor, kiforditva veszi fel a ruhajat, elmegy papucsban dolgozni.
DE! Cserebe remek fizikus matematikus informatikus, ami nagy hasznara valik a csaladjanak, jah nem, az emberisegnek.
15/21 anonim válasza:
14: A családjának is, mert valószínű lesz kenyér az asztalon, bőven megkeresi a rávalót!
16/21 anonim válasza:
15. Nem a penzert vagyok a parommal,eleg szr ha valakinek az legfobb pozitivuma h jol keres.
17/21 anonim válasza:
Azért megélni meg kell. Ha pedig gyerek is van, akkor nőljön fel nyomorban, csak mert anyuci full szerelmes az életképtelen párjába?
18/21 anonim válasza:
# 17 vagy mondjuk dolgozzon a csaj is??
19/21 anonim válasza:
Ja, hogy a csaj tartsa el az életképtelen lúzert, értem. 😀 Hát, van akinek ez belefér 😀
20/21 anonim válasza:
Az miert nem opcio h mindketten dolgoznak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!