Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg jobban bejön egy tipikus kiabálós foci drukker típusú férfi mint egy okos szemüveges könyvmoly típusú férfi?
Imádok olvasni, de nem látok bajt azzal, ha valaki kimegy egy meccsre és drukkol a csapatának, amíg verekedésbe nem fajul.
20/L
Én is ismerek olyan szemüveges, könyvmoly férfiakat, akik életükben nem jöttek be senkinek. Persze férfi szemmel hőbörögtök, hogy "dehát tök okos, értelmes, kedves, nem jár el bulizni, a szemét nőknek még ez sem elég???", és valóban nem elég. Az ilyen férfiak női szemmel:
-társaságban némán ülnek a sarokban
-ha idegenekhez, ne adj' isten nőkhöz kell szólni, akkor hebegnek-habognak, izzadnak, remegnek, kb mentőt kell hívni hozzájuk
-annyira gátlásosak, hogy a saját karjukat előbb vágnák le, minthogy egy nővel próbáljanak ismerkedni
-ha egy nő próbál ismerkedni velük, akkor megint jön a hebegés-habogás-szívinfarktus-agyvérzés, ami nem különösebben vonzó
-sehová nem járnak a sulin/munkahelyen kívül
-otthon sem értelmes, érdekes dolgokkal foglalkoznak, hanem számítógépen játszanak reggeltől estig
-a számítógépen, informatikán kívül másról nem lehet velük beszélgetni
-mivel többek között sportolni vagy bármilyen aktív programra sem járnak el, így egészségtelenek, vagy kövérek, punnyadt testűek, vagy csontváz soványságúak
A kettő nem zárja ki egymást. Én bölcsészkaron végeztem és több olyan haverom volt innen, akik meccsre jártak szurkolni. Én is voltam többször meccsen, amatőr szinten focizok is.
Párom is inkább "könyvmoly", a focit csak közepes szereti, nem jár ki rendszeresen meccsre, de az sem zavarna. Fociszurkolók között vannak primitívek is, de nem mind.
Szerintem azt akarja kérdezni, hogy a lányok miért a bunkó műveletlen,arogáns lényekben látják meg a Férfit. Hogy miért elég nekik a szikra ami alapján eldöntött tény nekik hogy ki kell ,hiányában miért nem is kíváncsiak az ember belsőjére,alkalmasságára. Aztán mikor megvan a szikra csak akkor kezdenek észbe kapni mikor már szült 2 gyereket és észreveszi a gyerek szempontjábol legalább hogy aki évek óta ordenáré,aki csak iszik, és néha kegyetlen vele, hogy ez így nem mehet tovább.Utána talán mi is megfelelünk csendesebb udvariasabb, apának alkalmas, örökké viszonzatlan szerelmekkel hátunk mögött emberek, hogy a mások által hanyagul csinált gyerekeket eltartsuk, felneveljük.
A nőknek mindig valami olyan ember kell aki majdnem vagy teljesen b..., címlapférfi, vagy peteéréskor a rossz, a törvényenkívüli.
Amíg van valakinek hazamenni egy biztos helyre,szülőkhöz addig a nő megkapja apjától azt amit keresni kellene egy férfiben, A férfinek míg van anyja aki mindent megad amit a nőnek kellene, elég csak szórakozópartnert keresni. Ha valóban egymásra kellene utalva élnie a pároknak,azthiszem körültekintőbbek lennének. Vagy nem :)
Biztos megszólalnak páran hogy ők nem is, de ezek csak ritkább kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!