Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha egy nő azt mondja magára, hogy kövér, milyen helyzetben nem mondjátok neki, hogy "ugyan, dehogy vagy az"?
Jaaj, csak a hisztis nő csinálja ezt, várja az ellenkezést.
Én, ha meghízok, elvárom, hogy a párom mondja el, hogy vegyek vissza. Inkább legyen valaki őszinte, mint később másra csorgassa a nyálát, mert nem indul be az rezgő hájacskáimra. Aztán ne az legyen ez kifogás, ha megcsal, ha nem bírja kinyitni a száját.
#11 hasonló véleményen vagyok, de itt gyk-n nem divat az őszinteség... xD
Akárhányszor leírtam a “meghízott a feleségem, hogy mondjam el neki” c. kérdésre, h csak simán őszintén (az én férjem is megtette anno - nagyon helyesen, el is várom tőle az őszinteséget minden tekintetben, szal tapasztalatból is beszélek) jöttek a lepontozások meg a “finoman adagold be, h menjetek együtt edzeni”, stb. kommentek. Szal itt a dagikkal nem szabad őszintének lenni!
"milyen helyzetben nem mondjátok neki, hogy "ugyan, dehogy vagy az"?"
Abban a helyzetben, amikor dugni akarnak vele.
És tényleg, most is jönnek a lepontozások... 😅😅😅
Hát ennyi... #14 voltam, nyomjátok a piros kezet ezerrel! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!