Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy nőben a jellem vagy a külső a fontosabb?

Figyelt kérdés
2019. júl. 9. 15:15
1 2
 1/13 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%
Jellem párti vagyok.
2019. júl. 9. 15:16
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
jellem! nem kell bomba nőnek lennie! elég ha én szépnek látom (persze nem azt mondom hogy full csunya is lehet :D) hanem hogy a jellem az erősebb mint a külső! nem kell a legszebbnek lennie nem kell nagy mell-fenék stb (legyen csinos szép igényes magára) de a jelleme legyen dominánsabb a külsőnél!
2019. júl. 9. 15:18
 3/13 anonim ***** válasza:
63%

Kívülről szoktunk befelé haladni... Aki csinált olyat, hogy előbb kivette, majd aztán tette be, az tegye fel a kezét.

32/f

2019. júl. 9. 15:21
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
Itt szinte minden pasi azt fogja írni, hogy természetesen a jellem a fontosabb. Aztán a valóságban ez úgy néz ki, hogy kb mindenki a mutatósabb cicababákra repül rá, lehet az akármilyen flegma, bunkó. Lehet lepontozni.
2019. júl. 9. 15:24
 5/13 anonim ***** válasza:
88%
Igen, a jelleme. Aztán meg a nézése, a járása... :)
2019. júl. 9. 15:40
 6/13 anonim ***** válasza:
72%

Ahogy nőként tapasztalom attól függ a fontossági sorrend hogy mire kell az adott hölgy. Ha csak alkalmira, sugarbabynek, vagy hasonló felszínes kapcsolatra akkor a külső jobban számít, de ha komolyan akarnak tervezni egy nővel akkor termeszetesen a belső a fontosabb, hiszen nem egy par D kosaras csöccsel akarnak gyereket vállalni, hanem egy megbízható, hűséges, családcentrikus es szerető nővel.

Persze ez csak az én véleményem, ezt a pasik jobban megmondják.

2019. júl. 9. 15:42
 7/13 anonim ***** válasza:
45%
Ami elég szomorú, mert ha összejössz egy pasival, gondolkozhatsz, hogy te most qrva vagy, vagy anyuka.
2019. júl. 9. 15:44
 8/13 anonim ***** válasza:
72%
Csak a külső a fontos.
2019. júl. 9. 15:49
 9/13 anonim ***** válasza:
86%
Amikor 100 kg voltam nem kellettem a kutyának se.. hiába vagyok jópofa.. ahogy lefogytam levakarhatatlanok lettek a férfiak...
2019. júl. 9. 16:06
 10/13 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem ez egyénfüggő is.

Nekem speciel sosem volt gondom a pasizással, 57 kilósan se, 93 kilósan se. (170cm vagyok)

Ha sminkelek az maximum szemceruza, spirál, szájfény, duhaj kedvemben világos szemhéjpúder pluszban.

Nem öltözöm cicababásan, rövid a hajam, eléggé átlagos az arcom.

De mások szerint jó a dumám, a humorom, nyitott vagyok, laza, nem hisztis.

Sosem volt olyan, hogy nem találtam senkit, vagy nem álltak szóba velem mert nem voltam épp csinibaba. Vagy mert két gyereket nevelek egyedül.

28N

2019. júl. 9. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!