Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy nőben a jellem vagy a külső a fontosabb?
Kívülről szoktunk befelé haladni... Aki csinált olyat, hogy előbb kivette, majd aztán tette be, az tegye fel a kezét.
32/f
Ahogy nőként tapasztalom attól függ a fontossági sorrend hogy mire kell az adott hölgy. Ha csak alkalmira, sugarbabynek, vagy hasonló felszínes kapcsolatra akkor a külső jobban számít, de ha komolyan akarnak tervezni egy nővel akkor termeszetesen a belső a fontosabb, hiszen nem egy par D kosaras csöccsel akarnak gyereket vállalni, hanem egy megbízható, hűséges, családcentrikus es szerető nővel.
Persze ez csak az én véleményem, ezt a pasik jobban megmondják.
Szerintem ez egyénfüggő is.
Nekem speciel sosem volt gondom a pasizással, 57 kilósan se, 93 kilósan se. (170cm vagyok)
Ha sminkelek az maximum szemceruza, spirál, szájfény, duhaj kedvemben világos szemhéjpúder pluszban.
Nem öltözöm cicababásan, rövid a hajam, eléggé átlagos az arcom.
De mások szerint jó a dumám, a humorom, nyitott vagyok, laza, nem hisztis.
Sosem volt olyan, hogy nem találtam senkit, vagy nem álltak szóba velem mert nem voltam épp csinibaba. Vagy mert két gyereket nevelek egyedül.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!