Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/Férfiak! Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak! Szerintetek képesek vagytok erre?

Figyelt kérdés

Egy női arc fotójáról meg tudjátok állapítani az illető főbb jellemvonásait, rossz tulajdonságait? Ha megláttok valakit, aki tetszik, egy beszélgetés után is szimpatikus? Úgy értem, hogy nyilván azért szólítjátok meg, mert jó véleménnyel vagytok róla. De ez a megérzésetek be szokott jönni? Vagy egy csinosabb/csúnyácskább pofi megvezethet Benneteket?

Köszönöm ha válaszoltok, akár itt, akár privátban. Kérlek írjatok le hogy hány évesek vagytok!:)

18L

2016. ápr. 9. 19:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Meg. 36/F
2016. ápr. 9. 19:55
 2/6 anonim ***** válasza:
általában meg
2016. ápr. 9. 20:13
 3/6 anonim ***** válasza:
31/f igen 95%-ban igazam van, ránézésre, bár nem fotóról, elég a mozgását, a viselkedését látnom.
2016. ápr. 9. 20:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Sztereotípiákat esetleg, de tulajdonságokat nem.
2016. ápr. 9. 20:33
 5/6 anonim ***** válasza:
84%

Dehogy tudjuk megállapítani!

Egy arc nem tükrözi a személyiséget.

De egy kisminkelt, piercingezett, tetovált, stb, már jelez valamit, de ebből sem lehet megállpítani ki milyen ember.

2016. ápr. 9. 20:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem általában be szokott jönni a tippem ha meglátok egy embert. De ez nem csak a nőkre vonatkozik, hanem a férfiakra is.

Nagyon ritkán szoktam csak tévedni.

28/F

(mellesleg nem értem a kérdés többi részét... mindenkinek más a csúnyácska. Lehet, hogy nekem az a csúnyácska lány jön be...)

2016. ápr. 9. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!