Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Szerintetek képesek vagytok erre?
Egy női arc fotójáról meg tudjátok állapítani az illető főbb jellemvonásait, rossz tulajdonságait? Ha megláttok valakit, aki tetszik, egy beszélgetés után is szimpatikus? Úgy értem, hogy nyilván azért szólítjátok meg, mert jó véleménnyel vagytok róla. De ez a megérzésetek be szokott jönni? Vagy egy csinosabb/csúnyácskább pofi megvezethet Benneteket?
Köszönöm ha válaszoltok, akár itt, akár privátban. Kérlek írjatok le hogy hány évesek vagytok!:)
18L
Dehogy tudjuk megállapítani!
Egy arc nem tükrözi a személyiséget.
De egy kisminkelt, piercingezett, tetovált, stb, már jelez valamit, de ebből sem lehet megállpítani ki milyen ember.
Nekem általában be szokott jönni a tippem ha meglátok egy embert. De ez nem csak a nőkre vonatkozik, hanem a férfiakra is.
Nagyon ritkán szoktam csak tévedni.
28/F
(mellesleg nem értem a kérdés többi részét... mindenkinek más a csúnyácska. Lehet, hogy nekem az a csúnyácska lány jön be...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!