Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ilyenkor?
Volt egy 5 éves kapcsolatom, azóta viszont nagyon jóban vagyok egy férfival, aki egy éve akar engem. Eleinte még szerettem az exemet, nehezen léptem túl rajta, ezért nem tudtam volna rá nézni “úgy”, mint egy újabb kapcsolat lehetőségére.
Szeretem a vele töltött időt, szeretek vele beszélgetni, többször volt köztünk valami, mégsem vagyok belé szerelmes, és ezért minden nap rettegek, hogy elveszítem. Minden szempontból tökéletes lenne, figyelmes és odaadó, mégsem tudok az előző kapcsolatom óta szerelmet érezni. (Nem csak iránta, más iránt sem, ugyanis mindenki mást, aki ismerkedni akar velem, ehhez a férfihez hasonlítom.)
Megragadtunk egy olyan állapotban, ahol nekem más nem kell, de belé sem vagyok szerelmes, mégis folyton rajta jár az eszem (meg persze, hogy mi lenne a helyes.). Megpróbáltam elengedni, többször, mert nem lehetek önző, hogy magamhoz láncolom. Hónapokig nem beszéltünk, de aztán kezdődött minden elölről, mert sem én, sem ő nem birtuk ki, hogy ne beszéljünk. Mégis hogyan törjek ki ebből az állapotból? Bennem van ez a kettős érzés, és már jó ideje marcangol.
Nem tudom elképzelni a kapcsolatot vele hosszú távon, de nélküle sem tudok létezni úgy, hogy soha többet ne beszéljünk, hogy egyáltalán ne érjen hozzám.
Aki volt már hasonló helyzetben, írja meg. Köszönöm szépen, hogy elolvastad!
23/L
Sztem csak az egyedüllettöl tartasz.
Es pedig pont egy masik seac azaz egy ffi jelentene csak megoldast. Aki levesz a labadrol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!