Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők több órát beletesznek az öltözködésbe és a sminkelésbe, hogy jobbnak "tűnjenek", akkor a himneműeknek miért nincsen valami hasonló gyors megoldás?
lehet mondani, hogy az alkohol, mert attól gátlástalanabb lesz az ember, de én már igy 30 évesen nem tudok berúgni, csak rosszul vagyok...
Ha önbizalmat akarok szerezni, az vagy van alapból, vagy sok sok év kínkeserves horror munka, hogy gyökerestől megváltozzon az ember, hogy aztán egy buliban majd valamikor 40 éves kora felé haza tudjon vinni lányokat, akik annyit tettek le az asztalra, hogy a serdülőkor meghozta a nőiességüket illetve otthon sminkeltek és ruhákat válogattak....asszem ez utóbbiakban kevés a felelősségvállalás és a küzdelem.
na ez az intelligencia, amikor azt keresi a proli egyszerű fajtád, hogy hogyan tud ártani valakinek, hogy jobban érezhesd magad.
elküldted a linket? De ügyes vagy....csak sajnos az oltást már tudtad megkreálni hozzá? Talán nem akartad beégetni magadat, hogy valami nyilvánvaló dolog ellen kampányolsz?
meg ugyancsak a magas intelligenciádról vall, hogy eddig végig egy videót emlegettem, de te meg -gondolom izgatottságodnál fogva- bekiabálod, hogy feltöltöttem "a" képet...
miközben nem képről beszéltem amugy sem, hanem videóról.
de az érzelmi intelligenciád biztosan toronymagasan az első a csoportban.
Képzeld, több 78%-os válaszoló is van, de ha beloggoltad az IP-ket, akkor úgyis tudod. :D
Én a #42, #43 és #57 válaszoló vagyok, a többihez nincs közöm.
a rossz külső szerintem előbb van, mint a megaláztatás
de nyugodtan be lehet mesélni nekem, hogy ha valaki jól néz, akkor is elutasítják, és majd attól lesz sérült. JÓ VICC
nem kell elmenni a sprituálitás irányába, a gyér külsővel sok elutasítás jár.
és johogy rettegek az elutasítástól, MERT CSAK AZ VAN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!