Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan emberek, akik kifejezetten INTP vagy INTP-szerű partnert keresnek?
Nyilván azért kérdezem, mert ebbe a személyiségtípusba tartozom, és mint általában, jórészt azért igaz is rám (soha semmi mást nem kaptam, egyetlen alkalommal sem; az intovertált értéke mindig 78 és 99%(!) között volt, akárhányszor töltöttem ki -- és mindig, kivétel nélkül, INTP).
Nyilván így sokban eltérek az átlag embertől, de valószínűleg még más INTP-ktől is, habár csak egyet ismerek, azt is csak youtuberól (kisebb, politika elmélettel foglalkozó, amerikai csatorna). A véleményeim miatt tulajdonképpen mindenhol kívülálló vagyok. Ráadásul egyetemre sem járok már (egy neves szakra jártam, aztán még egy kevésbé nevesre) és általában éjszaka dolgozok.
Ha esetleg valaki nem tudná, miről van szó, annak sajnos csak ezt az egy oldalt találtam magyarul: [link]
Itt pedig a teszt (egyik változata): [link]
Vannak itt olyan INTP-k, akik hasonló helyzetben voltak/vannak? Hogyan oldottátok meg?
22/F
En INTJ vagyok, es 35 evesen sem volt baratnom.
Es szinten jobboldali, pro-iszlam, kelet- es oroszparti, de nem melldongeto szittyamagyar, mint a Mi Gatyank es tarsai.
U.I: Egyébként az én típusomra is a népesség kb 2 százalékát írja.. És ez most mit mond neked? :D
Engem mondjuk sosem zavart sem az intro, sem az extro! Azt meg pláne blődség állítani, hogy bármelyikkel is gond van, vagy nincs a helyén. Mindegyiknek megvan a maga helye és szerepe, még az álatlad tucatnak hívottaknak is ( nem tudom itt mire gondolsz, csak meg mondjuk +2-3%-al több van a 16-ból?.. :D). Bármelyikkel képes vagyok kijönni, ha értelmes.
Maximum te érzed magad sértettnek ebben a világban, de erről nem a gyakoribb típusok tehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!