Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy nagyon aranyos cuki típusú pasinak barátnője? Mit lehet tenni hogy ne legyek ilyen cuki?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért de valamiért minden nő ilyen nagyon cukinak tart hogy jajj Petike így úgy... Pedig már 30 elmúltam. Szerintem ezért is volt kevés barátnőm. Van egy nagyon csinos kolléganőm akivel jóban vagyok de szerintem nem akarna. Viszont volt már olyan hogy így megaimogatta az arcom hogy jajj de aranyos vagyok... Hát nem tudom ez ellen lehet e valamit tenni..2019. júl. 5. 07:23
1/10 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de nem vagy cuki. Én még cuki felnőtt férfit nem láttam. Nyomit igen, lúzert igen, cukit nem.
2/10 A kérdező kommentje:
1. Pedig mindenki azt mondja hogy milyen kis aranyos vagyok, nézésem, meg viselkedésem
2019. júl. 5. 07:28
3/10 anonim válasza:
És ez téged miért zavar? Én például a túlságosan is kedves, rendes, aranyos férfiakat szeretem.Csak sajnos ritka az ilyen.De biztos van még ezzel sok nő így. Nem mindenki hajt a rossz fiúkra.
4/10 A kérdező kommentje:
3. Jó de azt szokták mondani a nők hogy egy nőnek férfi kell nem aranyos kisállat...
2019. júl. 5. 07:33
5/10 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele ha valaki tetszik nekem az egyben cuki is számomra. A barátomnak is sokszor mondom hogy jajj de aranyos vagy. De közben helyesnek is tartom, és vonzódok is hozzá.
6/10 anonim válasza:
Ha valaki nem vonzodik hozzad, tok mindegy, hogy cukinak tart-e melle. Majd lesz olyan, akinel lesz tobb is. Hany eves vagy most?
7/10 A kérdező kommentje:
6. 32 vagyok
2019. júl. 5. 08:13
8/10 anonim válasza:
Akkor boven lehet meg baratnod. Kezdemenyezz nyugodtan, ha valaki tetszik. Tenyleg sokan buknak a "cuki" pasikra is.
9/10 anonim válasza:
Annak a srácnak szoktam azt mondani, hogy cuki, akire úgy tekintek, mint az idióta kisöcsemre. Amúgy is tud infantilis lenni, és olyan kis szerencsétlen is. Inkább hat az anyai, védelmező ösztöneimre. Férfiként soha nem jöhetne szóba. De ezzel nem vagyok egyedül, sok idősebb kolléganő szokta pátyolgatni. Velük jól kijön. A korban hozzáillő lányok inkább kinevetik. Ez a kis lüke meg udvarolni se tud, csak bedobja a kiskutya nézést meg a kisfiús viselkedést. Én is azzal szoktam ugratni, hogy ezt hagyja abba, mert beindul tőle a tejleadó reflexem. 😈
10/10 anonim válasza:
#9 Engem egy ilyen beszólással azonnal megnyernél, imádom ha egy csajnak ilyen a humora. :D
Amúgy ezek szerint a kérdező inkább az "aranyos vagy, úgy hazavinnélek" kategória. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!