Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok randiznátok olyan pasival aki archaikus stílusban nyomja?

Figyelt kérdés

Pl odaáll elétek a buszmegállóban, kezet csókol aztán közli, hogy:

- Hölgyem, egész lényemet boldoggá tenné s lelkem a mennyekbe emelné a tudat, ha meghallgatná esdeklésemet. Remélhetem hogy randevúzik velem?

(Ja, kigyúrt, 190 magas, jól kinéző pasi.)

2019. júl. 4. 09:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Egy vadidegen ne jöjjön oda hozzám, ne csókoljon kezet és ne próbáljon felszedni, mert nem is ismer. Ha ismerős lenne és poénra venné a dolgot, akkor esélyes, de ha komolyan tolná ebben a stílusban, akkor udvariasan leépíteném.
2019. júl. 4. 10:29
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
Ez inkább ijesztő.És a külseje pedig teljesen lényegtelen,mert amikor megszólal,akkor azon nyomban rosszul lennék.
2019. júl. 4. 10:30
 13/19 anonim ***** válasza:
75%
Felőlem úgy csinál hülyét magából mindenki, ahogy akar, de engem ne égessen le senki.
2019. júl. 4. 10:32
 14/19 anonim ***** válasza:
75%

Ahogy egy másik kérdésre írtam már: a kézcsók egy vadidegentől, nyílt utcán - erre már dédanyám is akkor taslit adott volna kapásból, hogy fél arcod lerepül (persze, kizárólag kesztyűben megy a pofon, hogy ne a kezét mocskolja be az arcoddal). Rettentő udvariatlan és tapló viselkedés.

A szövegről meg annyit, hogy ha egy jó ismerősöm nyomna le poénból egy ilyen szöveget, akkor még jöhet ki jól (bár az esdeklés sok). Idegentől valószínűleg nem várnám végig, amíg ezt a körmondatot befejezi...

2019. júl. 4. 10:44
 15/19 anonim ***** válasza:
17%
#14 Mit csinálnál, ha nem várnád végig? Remélem, hogy nem taslit adnál neki. Egyébként nem olyan hosszú ez a szöveg, hogy ne lehessen kivárni, utána meg szépen, kedvesen elutasítani. Inkább ilyen legyen valaki, mint olyan bunkó gyökér, mint sok mai ember. Én egyébként férfi vagyok.
2019. júl. 4. 11:13
 16/19 anonim ***** válasza:
84%
Egy darabig nem jutnék szóhoz a röhögéstől. Utána mondanék nemet.
2019. júl. 4. 11:30
 17/19 anonim ***** válasza:
83%

"Mit csinálnál, ha nem várnád végig?"

Otthagynám szó nélkül. Jobb esetben szellemi sérültnek nézném, akit épp kiengedtek egy kis sétára a rehabilitációról.

Már bocsánat, de a leírás alapján ez ugyanaz a tapló viselkedés, amit megszokhattunk, hiába van van "archaikus" köntösben. A normális emberi viselkedés része, hogy nem zaklatjuk utcán a másikat.

2019. júl. 4. 11:42
 18/19 anonim ***** válasza:
max akkor, ha hozzáillő jelmezben van (pl.épp farsan van vagy fogadásból) és látni, hogy csak viccel ezzel a stílussal
2019. júl. 4. 13:49
 19/19 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem már a "hölgyem"-nél elvesztenéd a vonzerőt. Nem szeretem ezt a stílust. Sajnos az "asszony" meg a "nej" szótól is kivagyok. Meg attól is hogy "szia drága".

Talán az a jó ha nem mond semmi modorosat.

2019. dec. 6. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!