Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok randiznátok olyan pasival aki archaikus stílusban nyomja?
Pl odaáll elétek a buszmegállóban, kezet csókol aztán közli, hogy:
- Hölgyem, egész lényemet boldoggá tenné s lelkem a mennyekbe emelné a tudat, ha meghallgatná esdeklésemet. Remélhetem hogy randevúzik velem?
(Ja, kigyúrt, 190 magas, jól kinéző pasi.)
Ahogy egy másik kérdésre írtam már: a kézcsók egy vadidegentől, nyílt utcán - erre már dédanyám is akkor taslit adott volna kapásból, hogy fél arcod lerepül (persze, kizárólag kesztyűben megy a pofon, hogy ne a kezét mocskolja be az arcoddal). Rettentő udvariatlan és tapló viselkedés.
A szövegről meg annyit, hogy ha egy jó ismerősöm nyomna le poénból egy ilyen szöveget, akkor még jöhet ki jól (bár az esdeklés sok). Idegentől valószínűleg nem várnám végig, amíg ezt a körmondatot befejezi...
"Mit csinálnál, ha nem várnád végig?"
Otthagynám szó nélkül. Jobb esetben szellemi sérültnek nézném, akit épp kiengedtek egy kis sétára a rehabilitációról.
Már bocsánat, de a leírás alapján ez ugyanaz a tapló viselkedés, amit megszokhattunk, hiába van van "archaikus" köntösben. A normális emberi viselkedés része, hogy nem zaklatjuk utcán a másikat.
Sajnos nekem már a "hölgyem"-nél elvesztenéd a vonzerőt. Nem szeretem ezt a stílust. Sajnos az "asszony" meg a "nej" szótól is kivagyok. Meg attól is hogy "szia drága".
Talán az a jó ha nem mond semmi modorosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!