Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalakon, társkereső irodáknál, partnerkeresőknél találhatók-e extrém túlsúlyos nők? Tud-e valaki ilyet?
Na hallod, én "csak" 85 kiló vagyok, de el nem tudom képzelni, hogy ekkora súllyal hogyan lehet egyáltalán járni...nem még szexelni....Van két 140 kiló körüli kolléganőm, de a járás nagyon sok problémát okoz náluk.Állandó fáradtság, folyamatos lábfájdalom.És a munkánk állandó talpalást igényel.
Nem semmi vágyad van fatfan....
Igen ez sajna betegseg. Egyreszt nem a masik szemelyiseget szereted, mert akkor egy "sima" kover novel is osszejonnel hiszen nem az lenne a prioritas h 180 kilo legyen, eleg ha molett (preferenciai mkinek vannak... szoval az ertheto h vkinek tetszik a kover, de ez mar valoban betegseg..) ezt utaltam a fetisesekben mindig, hogy nem a masik ember van a vagyuk kozeppontjaban soha, hanem egy testresz, ruha stb, teljesen kiábrándító. 180+os nok azert mennek max bele, mert oket a fetiseseken kivul senki nem veszi eszre, igy megalkudnak ezzel.
Masreszt igen aggaszto, hogy te a parodnak szivinfarktust meg sztrokot akarsz kb 35 evesen... mert az ilyen kover emberekre bizony nem var hosszu elet.
De pont ez az. Neked nem "eleg" egy 100 kilos no a szerelemhez... neked ahhoz kell meg 80 kilohaj :D kulon vicces h a volt szerelmedrol is pluszban is csak kulsosegeket irtal h most is...
Nem azt mondjuk h 50 kilos novel gyere ossze. De mint mondtam ezert utalom a fetiseseket. Ez nem igazi szerelem hanem a szexualis vagyad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!