Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiaknak nehezebb elérni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak nehezebb elérni hogy vonzó legyen a nőknek külsőben?

Figyelt kérdés

Egy nőnek szerintem csak annyi elég hogy ne zabáljon és ha nem hízik el már siker, randi előtt egy kis smink és ennyi.

Egy férfi ha annyit tesz hogy nem eszik és nem hízik el az kevés mert a vékony pasikat nem szeretik, így még mindenképpen sportolni kell nekik

2019. júl. 4. 07:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
13%

Balf...! Te sem láttál még nőt! Amit írtál az max 14 éves lányokra igaz...

Egy viszont tény: a pasik többet tesznek a külsejükért és jobban is néznek ki mint a nők.

2019. júl. 4. 10:23
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

A pasik jobban néznek ki, mint a nők?

Magyarország melyik szegletében?????

2019. júl. 4. 11:02
 13/17 anonim ***** válasza:
20%
A külső az meg hagyján... nem elég! Egy 25-30 éves férfinek kell lennie sajat ingatlanának, autó , minimum 500 ezer nettó fizetésének.
2019. júl. 4. 11:04
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként sokat mozgok, sportolok, túrázok, futok a kutyámmal, nem dohányzom, utazok kényelmetlen módokon olcsón, mert az élmény számít, eltartom magam, dolgozom, van saját lakásom, mert évekig gyűjtöttem rá, aztán mégse találok hasonló életvitelű, gondolkodásmódú társat az egyedülállók között. Sok a tunya, elpuhult, elhízott vagy éppen sovány, a mozgásszegény életmód miatt, az utazás nekik a wellness, már attól kifulladnak, ha fel kell sétálni az ötödikre, ha elromlik a lift, túrázni biztos nem jönnének el, némelyiket még 30 fölött is a szülei tartják el, olyan is volt, akinek esze ágában sincs dolgozni (nem gazdag, hogy ne kelljen).
2019. júl. 4. 11:15
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha viszonylag sportos tested van az már félsiker, mivel az arcod is markánsabb lesz tőle, valamint a váll derék arány is vonzóbb így. Utána már csak találni kell egy stílust magadnak ami ugye haj, szakál és öltözködés. Ha ezeken végigmentél akkor szerintem férfiként kihoztál magadból mindent.
2019. júl. 4. 13:03
 16/17 anonim ***** válasza:
17%

Szerintem tényleg így van. Fiatal nőként ha valaki külsőre megüt egy mezei átlagos szintet, akkor övé a világ. Férfiként ugyanez semmit sem ér, ha nem vagy külsőre kiemelkedő, akkor komoly lóvéra van szükséged, hogy bármire esélyed legyen.

Továbbá egy nőnek sokkal több eszköz, praktika áll rendelkezésre, hogy rövid idő alatt felturbózza a kinézetét (push-up melltartó, magassarkú, smink, póthaj, stb.), férfiként ez meglehetősen korlátozott.

Az viszont kétélű dolog, hogy egy nő értékét a külseje adja (egyéb téren elég hozni egy abszolút minimumot, onnantól kezdve nincs probléma), egy férfinál ellenben a pénz, státusz is ugyanolyan jelentős szerepet játszik. Ha egy nő szép és fiatal, akkor könnyű dolga van, de ha nem ilyen szerencsés és/vagy túlhalad legjobb évein, nincs mivel kompenzálnia.

2019. júl. 4. 14:07
 17/17 anonim ***** válasza:
25%
Nehezebb. A nőnek igaz, hogy a külsejére nagyon kell figyelnie, de ha ez megvan, és nem néz ki rosszul, akkor megerőltetés nélkül lehet párja. A férfinak ilyen sosem lesz, hacsak nincs a társadalmi hierarchia csúcsán. Nekünk nem ingyen jár a kapcsolat, dolgozni kell érte.
2019. júl. 4. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!