Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40es független nők ti mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40es független nők ti mennyire görcsöltök rá a társkeresésre gondolok itt olyanra pld hogy 5probálkozásból 5 kudarc. Szerintetek miért, hogy élitek meg?

Figyelt kérdés

2019. júl. 3. 13:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mivel így negyven felett már eléggé ismerem magam ahhoz, hogy tudjam, miben érzem jól magam, milyen személyiségű emberrel illenénk össze, ezért nyilván sok a "kudarc" - már ha annak tekintem, hogy nem jövök össze olyannal, akivel úgysem lenne jó kapcsolatom.

Én úgy vagyok vele, hogy valószínűleg 100 potenciális jelöltből jó, ha egy férfival tudnék mindkettőnk számára optimális kapcsolatot kialakítani, ezért azt az egyet keresem. Ha megtalálom, akkor a 99-et sem élem meg kudarcnak.

2019. júl. 3. 13:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

5 kudarc nemsok!!!

De ez az a5 téged küldött el vagy neked nem feleltek meg randi után?? Mert ze jelenthet több mindent is

2019. júl. 3. 14:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én egyáltalán nem görcsölök rá, mostanában remekül érzem magam egyedül. De volt idő, hogy kerestem, és talán megint nekilendülök majd. Viszont élvezem egyedül az életet, tehát csak olyan kapcsolat jöhet szóba, amiért megéri "feldúlni" a nyugalmamat. Azaz kölcsönös vonzalom, szerelem, ilyesmik. Ezt meg nehéz lesz megtalálni.
2019. júl. 3. 14:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Ötven fölött nagyon.
2020. jún. 25. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!