Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék megszabadulni a felszínességtől, elengedni a szépséget?
Mindig is tetszettek a csinos csajok, nem kifejezetten a plázacicákra gondolok, mert azoktól kiráz a hideg.
Próbálkoztam náluk, de eredménytelenül.
Legutóbb randiztam egy nagyon jó csajjal. Koncerten találkoztunk, smároltunk, aztán rá pár napra randiztunk, jól éreztem magamat, hogy Ő is azt nem tudom, haza kísértem. Megbeszéltük, hogy találkozunk legközelebb is, rá két napra lekoptatott. Úgy földhöz vert ez a visszautasítás, hogy két hétig szét voltam esve a melóban, edzésen, stb.
31 éves vagyok nincs értelme tovább álmodozni, próbálom az ízlésemet a helyes irányba terelni, de eddig még nem sikerült. Most is itt volt a cégnél egy magas barna karcsú szép csaj. Jött tárgyalni a főnökkel valamiről. Teljesen szét frusztrált, az utcán is ezt érzem, amikor meglátok csini csajt. Néha le is szólítom őket, de koptatás a vége.
Mit tehetek?
10,11
Köszönöm a hozzászólásodat. Valószínűleg az volt a probléma, amit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!