Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnék megszabadulni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék megszabadulni a felszínességtől, elengedni a szépséget?

Figyelt kérdés

Mindig is tetszettek a csinos csajok, nem kifejezetten a plázacicákra gondolok, mert azoktól kiráz a hideg.

Próbálkoztam náluk, de eredménytelenül.

Legutóbb randiztam egy nagyon jó csajjal. Koncerten találkoztunk, smároltunk, aztán rá pár napra randiztunk, jól éreztem magamat, hogy Ő is azt nem tudom, haza kísértem. Megbeszéltük, hogy találkozunk legközelebb is, rá két napra lekoptatott. Úgy földhöz vert ez a visszautasítás, hogy két hétig szét voltam esve a melóban, edzésen, stb.

31 éves vagyok nincs értelme tovább álmodozni, próbálom az ízlésemet a helyes irányba terelni, de eddig még nem sikerült. Most is itt volt a cégnél egy magas barna karcsú szép csaj. Jött tárgyalni a főnökkel valamiről. Teljesen szét frusztrált, az utcán is ezt érzem, amikor meglátok csini csajt. Néha le is szólítom őket, de koptatás a vége.

Mit tehetek?

2019. júl. 3. 10:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Még annyi kommentem lenne, hogy amúgy szerintem amikor valaki a "rakd lejjebb a lécet" dologgal jön, az általában nem is tudja, mennyire lenn van már az a léc. Mármint ilyenkor általában az van, hogy az illető azt képzeli, te tényleg csak Miss Hungary-t fogadnád el, és ezért nem találsz párt, miközben te csak egy korrekt színvonalú, megjelenésű lányt szeretnél. Csak ő azt gondolja, ha csak ennyit akarnál, biztos nem lenne problémád, ezért asszociál arra, hogy túl magasan lehet a léc.
2019. júl. 3. 13:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Olyan ez, mint az ágyba xarás, van akinek könnyen megy, más meg hiába dolgozik rajta. :D
2019. júl. 4. 00:21
 13/13 A kérdező kommentje:

10,11

Köszönöm a hozzászólásodat. Valószínűleg az volt a probléma, amit írtál.

2019. júl. 8. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!