Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért fogadják el inkább a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fogadják el inkább a férfiak azt ha egy nő kövér mint nők hogy ha egy férfi kövér?

Figyelt kérdés
2019. júl. 2. 09:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
71%

Nekem a kövér :) Mackos férfiak jonnek be ,mégsem találok ...

És nem azért mert elfogadnám hanem nekem tényleg ez az idealom!!!

2019. júl. 2. 12:10
 12/24 anonim ***** válasza:
16%

#11 ez elég ritka mondjuk. De férfiban is van, aki szereti ha van mit fogni, szóval.

FF/mackós

2019. júl. 2. 12:24
 13/24 anonim ***** válasza:
48%
A nyolcas az tényleg torzít, az ilyen mértékben elhízott nő nem egy cuki-husi bébi lenne, hogyha annyi túlsúly lenne rajta, mint a bemutatott férfin. Lehet, hogy még vonzó lenne nekem akkor is, ha normális eloszlásban lenne elhízott, de tény, ez a párosítás nem arányos.
2019. júl. 2. 12:24
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
#13 A képen lévő nőn kb 15-20 kg felesleg van, nem tíz. Tudom, mert én is ilyen vagyok kb és rajtam is ennyi a felesleg. Ez jó beállítás, egy kis retus és szép arc, ennyi. Ezek a combok farmer nadrágban már nem ilyen hatást keltenének.
2019. júl. 2. 12:57
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

10 kg?? Azon a nőn úgy 20-30 kg. Nézd már meg mekkorák a lábai.

2019. júl. 2. 13:21
 16/24 anonim ***** válasza:
93%

@15

Ezek szerint akkor egy kategória a kettő? Mert én majdnem úgy nézek ki, mint a linkelt fickó, és mindenki kövérnek nevez, hozzátéve, hogy nekem csak kövér nőm lehet. Ha ez a csaj kövérnek számít, akkor nekem most nagyon megugrott a motivációm az élethez, mert ez a nő teljesen rendben van.

2019. júl. 2. 13:44
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

A nők szülni fognak jó esetben. A legtöbb utána husis marad. 😀 elfogadjuk.

De a férfinak egész életében figyelnie kell a súlyára. Hogy 65-75 között tartsa. Aki képtelen erre és vagyona sincs az jobb ha elfelejti a nőket!

2019. júl. 2. 13:58
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez a no kover a kepen, de a jo fajta homokora kover, es speciel a kepen levonek az arca is szep. Siman hajhatnak ra jo pasik.

Plusz vedd hozza h retusalva van...

2019. júl. 2. 14:50
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

"A nők szülni fognak jó esetben. A legtöbb utána husis marad. 😀 elfogadjuk."

Vagy lelép a pasi, mert a nőn szülés után maradt 5 kg súlyfelesleg.

A környezetemben 3 olyan házaspár is van, ahol a nő 2-3 gyerek után is visszafogyott, mert figyelt magára, a férj meg lassanként felszedett 15-20 kg felesleget. Úgy néznek ki, mintha a pasik szültek volna. Biztos úgy érzik, a nő kisgyerekek mellett úgysem tudja elhagyni őket, akkor minek törjék magukat.

2019. júl. 2. 15:18
 20/24 anonim ***** válasza:
60%

"Ha ez a csaj kövérnek számít, akkor nekem most nagyon megugrott a motivációm az élethez, mert ez a nő teljesen rendben van."

Ha olyan a tested, mint a pasasnak a képen, akkor neked a ronda kövér nő "jár". Mondjuk amilyen én voltam, rajtam is volt 30 kiló felesleg, és mind a belemen.

Ez a lényeg, hogy a nőn el tud jól oszlani a háj, mehet a mellére meg a fenekére, de a férfin nem. Amelyik dagadt, annak mind terhes hasa van.

2019. júl. 2. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!