Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek milyen fotókat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen fotókat készítsek hogy egyezéseim legyenek pl tinderen? 30f

Figyelt kérdés
2019. jún. 30. 14:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Szemely szerint taszit az oltonyos beallitott, autos, felpucer, fukszos, latszik rajta h direkt ide keszult kep. (Ennyit a profi fotosrol).

Szimpatikus: 3 kep, sem tobb sem kevesebb, latszik rajta az arcod, az alakod es vmennyi info ami megmutat teged termeszetes kozegedben.

Ha valakinek a termeszetes kozege a traktorozas, ne feszitsen oltonyben egy szekrenysor elott, ha turazik, legyen turazos, ha pecazos, akkor az, ha sokat sorozik a haverokkal, legyen egy sorozos kameraba rohogos, de ne akarja mindenki masnak eladni magat, mert ugyis kiderul.

Eletszeru kep vonzana a tekintetem.

Jah es a kedvencem amikor ket csaj kozott feszit:) jajj

2019. jún. 30. 20:39
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Egy táskányi euro-val fotóztasd le magad. :))
2019. jún. 30. 22:47
 13/17 A kérdező kommentje:

Volt néhány hasznos válasz.

Kiemelném a 11est.

Mit nevezünk jó fotónak?

2019. júl. 1. 14:44
 14/17 anonim ***** válasza:

Jókat nevetek ezeken az elvárásokon,ne legyen szekrénysor,feliratos poló :D anyádat ha te ezt nézed,ez neked a lényeg.. Az mivel jobb amikor a pinanyaló ölebbel fotózkodtok gazdagot játszva a 4-6 villamos megállójában?

Komolyan a tinderen,badoon a 90 százaléka lófszt sem akar,ingyen prostik ,maximum 1-2 szer elmegy de ahhoz h ezekből komoly kapcsolatod legyen elég kicsi az esély.. Már csak poénból belájkoltam a legótvarabb,szakadék túlélőket is,a vízihullától kezdve a Recski cigánysoron át,a malamut állatokig és még azok sem matcheltak vissza.. Összesen a több ezerből kb 5 jelölt párnak,3 eltünt random ,1 eljött de kiderült h van férje,és 1 pedig fogyatékos volt,semmi emberi kapcsolatot nem lehetett kihúzni belőle,karrierista,besavanyodott 30 éves szűz.. Felrakhatod te a legjobb képeidet is ha komolytalan az oldal célközönsége..

2019. júl. 1. 16:22
 15/17 anonim ***** válasza:

#14 ha azt gondolod h a tinderen nem a te celkozonseged van, miert ott keresel?

En azt latom az ilyen jellegu kerdeseknel es te is igazolod h legtobb ferfinak mindegy csak lyuk legyen es ennek erdekeben mindent megtesz h eladja magat (ertsd olyannak mutatod ami nem vagy). Az eredmenyt te is lathatod.

A matchelesnek gondolom az lenne a lenyege h hasonlo a hasonlonak oruljon. Passzoljanak.Ahhoz h passzoljanak fontos h kulsore felkeltsek egymas erdeklodeset es fotokkal vagy hozzatett infokkal (nem lattam meg a tindert nem tudom mennyire van esely bemutatkozasra) melyitsd az elso benyomast.

Egyik baratnom (aranyos, hazias, jolelku csaj tinderen talalta meg a parjat, boritekolom h hazassag lesz, egyik fel sem kosza numeraert v ego boostert regisztralt).

En anno parkeresoztem egy rovid ideig es volt olyan pasas akinek annyira kulonc es humoros volt a bemutatkozoja h keptelen voltam megallni h en rairjak, ilyen is van. Persze kesobb kiderult h 2 masik baratnommel is szervezodik a randija igy inkabb kimaradtam, de ha valakit izgalmasnak/erdekesnek/hozzad hasonlonak talalsz nem hiszem h olyan nehez jobbra huzni a tinderen sem.

Ertelmes no pedig nem az anyagi hatterre bukik a fotokon. De ha van fenn par kep tan csak megnezem h pozol az illeto v termeszetesen viselkedik, mit visel, milyen a hatter stb. Mi mast neznek?

2019. júl. 2. 17:59
 16/17 anonim ***** válasza:
14-es, az hogy még a "legótvarabb" nőknek sem kellessz az téged minősít és nem őket. Valami nagy probléma lehet veled nem gondolod? Talán az alpár stílusod lehet az oka.
2019. júl. 2. 18:34
 17/17 anonim ***** válasza:
A 7-es jól leírta, ha olyat keresel mint ő, azaz kvát, akkor félmeztelen képet tolj fel, azt majd eldönti az adott kva, hogy kellesz-e neki ingyen egy menetre, vagy nemi erőszakért feljelent. Egyébként meg a rosszlanyokon 20ért jobbat is találsz, s még válogatni is tudsz.
2019. júl. 3. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!