Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan nő, akinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő, akinek a párja mindig őszinte és figyelmes? Aki mindig szem előtt tartja a kedvese érzéseit és úgy cselekszik?

Figyelt kérdés
Milyen az? Hogyan találtatok ilyen párt? És Ti milyenek vagytok? Hogyan viselkedtek? Milyen a termeszetetek?
2019. jún. 30. 00:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

Nem nőként, de tuti van - az összes olyan nőnek aki ezt viszonozza is.

A többi esetben inkább csicskás-főnök felállás van (cserélt nemekkel is).

2019. jún. 30. 00:17
 2/11 anonim ***** válasza:
40%
Nem tudom,az enyém egy lesz_arom tuskó már jó ideje. De secondolom,biztos jó lehet ha valakinek ilyen.
2019. jún. 30. 00:23
 3/11 anonim ***** válasza:
65%

Jelen.

Jó érzés, számomra ez a természetes, az esetek 80-90-100%-ában. Exem is ilyen volt, ezért így szoktam meg.

Exemet randivonalon ismertem meg, jelenlegi párom pedig rám hajtott, még aznap, hogy bemutattak minket egymásnak a munkahelyünkön. Én a jó lelkű emberekhez vonzódom, azért is van, hogy ilyen a párom. Aki nem így bánik velem, azt megérzem, és kiábrándít magából, mielőtt bármi is kialakulhatna köztünk.

Nehéz megítélnem, milyen vagyok... Van sok hibám. Nyilván vannak erényeim is. Pl. mosolygós vagyok, vidám, szívesen nevetek, ismerkedéskor ez pozitívum... Később meg az tetszik nekik bennem, hogy játékos vagyok, aranyos, "cuki". Meg szép, nyilván párom nagyon szépnek talál, hisz az esete vagyok, ráadásul szerelmes belém.

2019. jún. 30. 01:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Az enyem ilyen, legtobbszor. :) mondjuk volt mar rossz napja, mikor teljesen magahoz nem illoen viselkedett (kioltoztem nagyon csinosan hogy kimegyek ele a vonathoz, kb 2 percet kestem - ritkan hordok magassarkut, nem tudtam sietni benne - erre elindult haza xD) de legtobbszor a tenyeren hordoz, romantikus, igazi lelki harmonia, biztonsag, beke van koztunk, szinte soha nincs egy hangos szo sem.

De persze lehet valakinek mi "uncsik" lennenk. O nem egy baratkozos fajta, kettesben jarkalunk el inkabb, de pl bulizni nem szeret, oda baratnokkel jarok.

Igazabol o az a klasszikus ferfi annak minden elonyevel - es hatranyaval. De nekem ez boven megeri, nem er annyit a "kaland" hogy a harmoniat odadobjam. Szerelmesek vagyunk.

En milyen vagyok. Amugy enis eleg nyugis, csendes, bar neha meg tudok orulni meg bulizni, de ez ritka. Par baratom van csak.

Igazabol azert mukodik ilyen jol, mert hasonloak vagyunk. Nekunk sosem "sok" a masik, szeretunk bujni, kedves szavakat hasznalni, "turbekolni", lehet ez masnak mar sok lenne. Nekem pont ez kell a szeretetigenyemhez. Es neki is.

2019. jún. 30. 01:12
 5/11 anonim ***** válasza:
47%

Nekem mindig ilyen az aktualis pasim. Meg a legdominansabb pasi is csicskava valtozik. Igazi harpia vagyok,de annyira jol nezek ki,hogy mindent megbocsajt az aktualis elettars.

N

2019. jún. 30. 03:04
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Van. De edesem... ez nem ezen mulik mint amiket ide felsoroltal.... rossz fele mentel, fordulj vissza es kezd elolrol ;)
2019. jún. 30. 05:26
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Jelen.

Természetesen nagyon jó, hisz van egy támasza az embernek, akiben őszintén meg lehet bízni.

Egyetemen ismerkedtünk meg, ugyanazon a szakon tanultunk.

A leírt jellemvonásokat természetesen visszonzom. Nem untatlak magammal, röviden kalandvágyó, beszédes, kreatív, kitartó, de ellenben türelmetlen is vagyok.

20/L

2019. jún. 30. 08:32
 8/11 anonim ***** válasza:
77%
Kölcsönösen ilyenek vagyunk a férjemmel egymással.
2019. jún. 30. 08:43
 9/11 anonim ***** válasza:
83%
Persze, hogy ilyen pasim van. Épp az egyszarvúmat eteti szivárványvattacukorral.
2019. jún. 30. 11:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez nem valami plussz dolog, hanem teljesen alap egy kapcsolatban. Minden párom ilyen volt. Aki szeret téged az mindig így fog viselkedni. Én ugyan ilyen ember vagyok, tehát evidens, hogy csak hasonlóval fogok összejönni. Emellett vannak olyan értékeim és olyan személyiségem van, ami kevés emberben van meg, emiatt mégjobban megbecsülnek úgy általánosságban az emberek.
2019. jún. 30. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!