Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 35 körüli férfiak! Vállalnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 körüli férfiak! Vállalnátok kapcsolatot egy 22 éves nővel?

Figyelt kérdés

Igaz,hogy még van egy éve az egyetemből,de állandó munkája van,szóval eltartja önmagát. Van saját autója, lakása, úgyhogy nem egy eltartó kell neki egy idősebb férfi személyében.

Ha külsőre tetszene akkor gondot okozna a korkülönbség szerintetek?

2019. jún. 29. 08:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
71%

"...de állandó munkája van,szóval eltartja önmagát. Van saját autója, lakása..." Hiddel, ezzel elég kevesen foglalkoznak igazásból.

32/f

2019. jún. 29. 09:05
 12/23 anonim ***** válasza:
73%
Persze. Számomra fontosabb, hogy viszonyul hozzám egy nő, mint a kora.
2019. jún. 29. 09:08
 13/23 anonim ***** válasza:
67%
Egy darabig igen, de gyereket nem szeretnék tőle és életem végéig se tartana ki ez a kapcsolat!
2019. jún. 29. 09:40
 14/23 anonim ***** válasza:
27%
Alkalmira bármikor, komolyabbra nem:)
2019. jún. 29. 09:43
 15/23 anonim ***** válasza:
27%

Igen.

42/F/Bp

2019. jún. 29. 10:08
 16/23 anonim ***** válasza:
74%
Nem.Más korosztály,más gondolkodásmód,hosszútávon úgysem működne. 37F
2019. jún. 29. 10:20
 17/23 anonim ***** válasza:
28%
Azt nem értem, hogy engem miért nulláznak le azért, mert lényegében ugyanazt írtam, mint itt néhányan? Csak azért, mert hozzátettem, hogy fiatalabbal is? És ha igen, ehhez másnak meg mi köze? Ez úgyis csak egy vágy, egy vélemény, ami úgysem fog megvalósulni soha. De a hülyék gyülekezete akkor is jön, és pontoz lefele olyan dolgokat, amihez semmi köze nincsen, mert egy személyes vélemény, csak nem tetszik neki. Ha mondjuk valaki szeret egy ételt, amit más nem, ahhoz mi köze van, a másiknak, aki nem szereti, miért kell értékelni? De megfigyeltem ezt más kérdésnél is.
2019. jún. 29. 10:46
 18/23 anonim ***** válasza:
65%

Én nő vagyok de ha 22 lennék 35 évessel semmi keppen. Sőt már a második babám is úton van és lassan 32 leszek de még így is nagyon ne a koromhoz illő hogy viccet tudok csinálni mindenből. Párom is ilyen igaz ő 33 éves. Sőt talán még nálam is lököttebb. A 35 körüli pasik már komoly nőkre vágynak 90%-ban. Én nem tudok komoly lenni mivel a humorizálás önfeledt kacagás lételemem.

31N

2019. jún. 29. 12:04
 19/23 anonim ***** válasza:
21%
Ma már nem probléma a nagy korkülönbség, tehát igen.
2019. jún. 29. 13:04
 20/23 anonim ***** válasza:
19-es vagyok. Miért lettem lepontozva? Csak őszintén leírtam a véleményem nőként. Ki az aki állandóan lepontozza az őszinte embereket?
2019. jún. 29. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!